Aşı olmak için beklemeli miyim?

453476

Megapat
Makaleler
1
Merhaba,

16 Yaşındayım. Okullar açılıyor ve topluluk olacak, haliyle virüs bulaşması kolaylaşacak. Aşı olup olmama konusunda çok kararsız kaldım. Sizce biraz daha beklemeli miyim? Yoksa olmalı mıyım? Yanlış anlaşılmasın, aşı karşıtı değilim. "Aşı olma" demeyin. Aşı karşıtları, fikrimi değiştirmeye çalışmasın.

Ol bence sonra keyfine bak.
Ben 12 yaşındayım ve okullar 6 Eylül'de açılıyor. Bizden isteyecekler mi aşı olmamızı?

Kesin değil öyle bir açıklama gelmedi ama büyük bir ihtimalle isterler.
Ben 12 yaşındayım ve okullar 6 Eylül'de açılıyor. Bizden isteyecekler mi aşı olmamızı?

Kesin değil öyle bir açıklama gelmedi ama büyük bir ihtimalle isterler.

Bizim bi komşunun oğlu aşıya virüse inanmıyordu. Aşı olmadı, geçen hafta hastalanmış, virüse inanmadığı için hastaneyede gitmemiş. Şuan yoğun bakımda, anası babası ağlıyo, abisi ölmüştü zaten tek çocuk buda, ailesi çok kötü durumda, bölgeöizdeki hastanelerde kovitten yatan hastaların nerdeyse hepsi aşısız, az sayıda aşılı hasta var onlarda tek doz olmuşlar. Bu kişisel bir karar, kendin bilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı