Aşı olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Herhangi bir zorunluluk yoksa olmayacağım. Ama işin sonunda zorlayacaklar gibi geliyor. 3 defa korona olmuş kişilerle aynı evde kaldım. Sürekli dışarıdan iyi yemekler söyledikleri için daha enerjiktim. Bu sürelerde evde spor falan yaptım. Hiçbir şekilde etkilenmiyorum. Tek korona değil, antikor sayesinde hepatit olmayan bir insanım. Üniversiteler aşı olmayanlara kapanıyor. Yakında AVM'ler kapanacak gibime geliyor. Zaten aşı olmayana yurt dışı kapalı.

Akın akın içlerinden sövmeye gelenleri hissedebiliyorum. Ben de olmayacağım sıkıysa gelin yapın. Aşı karşıtı değilim sadece kendini kanıtlamış aşılara güveniyorum. Boşuna alıntılamayın boş mesajlarınızı yanıtlamayacağım.

Son düzenleme:
Akın akın içlerinden sövmeye gelenleri hissedebiliyorum. Ben de olmayacağım sıkıysa gelin yapın. Aşı karşıtı değilim sadece kendini kanıtlamış aşılara güveniyorum.

Dostum sıkıysa niye yapalım hastaneye düştüğünde sana bakmazlar olur biter. Neyin siniri bu anlamış değilim.

Herhangi bir zorunluluk yoksa olmayacağım. Ama işin sonunda zorlayacaklar gibi geliyor. 3 defa korona olmuş kişilerle aynı evde kaldım. Sürekli dışarıdan iyi yemekler söyledikleri için daha enerjiktim. Bu sürelerde evde spor falan yaptım. Hiçbir şekilde etkilenmiyorum. Tek korona değil, antikor sayesinde hepatit olmayan bir insanım. Üniversiteler aşı olmayanlara kapanıyor. Yakında AVM'ler kapanacak gibime geliyor. Zaten aşı olmayana yurt dışı kapalı.

Aşıya güvenmiyenler haksız değiller. Çünkü devletler bu aşıları yapıyor evet ama sorumluluk kabul etmiyorlar. Yarın bir gün hiçbir şey de olmuyabilir bilmiyoruz ancak olursa da yapabileceğimiz gene bir şey yok. Eskiden Amerika'nın Afrika ülkelerine verdiği aşı sonrası orada bulunanların kısır olması gibi böyle örnekler var o yüzden aşı olmadan önce tereddüt etmek bence fazlasıyla doğal. Ben şahsen ne zaman aşıların içeriği ve yan etkileri kesin olarak ortaya çıkar o zaman aşı vurulmayı kabul edebilirim zaten zaman içerisinde bu aşı da zararsız ise diğer aşılar gibi olacaktır kaanatimce.(grip aşışı gibi örneğin.) Son olarak insanların bu konuda başkalarını yargılamasını da doğru bulmuyorum sonuçta bu ciddi bir konu ve isteyen olur isteyen olmaz ancak bu gidişle insanlar zorlanacak gibi aşı olmaya.(Bazı yerlerde zorluyorlar diye biliyorum askerleri mesela)

Abi bil gates çip takacak🥺🥺

:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı