Aşı olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olma.

Hocam çok fazla komplo teorisine kaçıyor ve hiç sevmediğim bir şeydir komplolar. Bunun ihtimali, yediğimiz yiyeceklerden kanser olma ihtimalimizden bin kat azdır ama ondan eminim
Aynı şekilde. Herhangi bir şeye komplo teorisi oluşturabiliyorsanız kalan her şeye oluşturabilirsiniz. Bu da paranoya ve psikolojik sorun sonucu bir şekilde ölüme götürür kişiyi.
Bu yüzden gerçekten komplo teorisi üreten kimse yoktur. Hepsi kendini kandıran, kendiyle çelişen kişiler.

Kendin söylüyorsun, "kendi fikrim" diye. Senin fikrinin nasıl bir bilimsel açısı olabilir? "Basit insanlarız" diyerek bunun da cevabını vermişsin zaten. Senin fikrinin bir bilimselliği yok. Sağlık sistemini güçlendirmen için illa zorlama mı olması lazım? Hem iğne fobisi aşıda olacak bir şey değil. Çünkü aşı vurulan iğneler ciddi anlamda acıtmıyorlar. Sinek ısırığı kadar olayı bu iğnelerde geçerli merak etmeyin.

Açıkçası artık kimsenin olup olmaması umurumda değil çünkü ben aşımı oldum ailemde oldu korkum falan kalmadı yaşadığım şehirde maske takanda çok az aşısızlar korksun yani bizden yana bir sıkıntı yok.

H,çbir şey anlatabilmiş değilsin dediklerinden koca bir boşluktan ibaret. Sorun da tamamen kendi fikir ve düşüncelerinini doğrultusunda hareket etmende zaten. Eğer mRNA rRNA neymiş biliyorsan git aşının içeriğine bak eğer bilmiyorsan -ki bilmiyosun- aç 9. sınıf biyoloji kitabını oku, sonra aşının içeriğine bak ve aşının içeriğinde zehir olmadığını öğren.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…