Aşık oldum ne yapmalıyım?

Büyük ihtimal bir kız ile aynı ortamda bile bulunmadın, zaten kız kabul etse bile çok kötü bir ilişki olur önce kızı tanımak ve güven vermek gerek.

Alakası yok hocam ne insanlar görüyoruz 1 ay, 1 yıl takılıp açıldıktan sonra red yiyorlar ben vakit kaybı olmasını istemediğim için direkt açılma yönündeydim şimdi reddeden ileride de reddeder kızla 2-3 ay takılacağım sonra red yiyeceğim oh ne güzel gitti tüm vaktim. Hem ortada kız mı yok aşık olduğum kişilerin hepsini direkt denerim açıla açıla.

Alakası yok hocam ne insanlar görüyoruz 1 ay, 1 yıl takılıp açıldıktan sonra red yiyorlar ben vakit kaybı olmasını istemediğim için direkt açılma yönündeydim şimdi reddeden ileride de reddeder kızla 2-3 ay takılacağım sonra red yiyeceğim oh ne güzel gitti tüm vaktim. Hem ortada kız mı yok aşık olduğum kişilerin hepsini direkt denerim açıla açıla.

1 yıl boyunca tek bir kızla konuşup daha sonra red yiyip mızmızlanacaksan sen konuşma kızlarla kardeşim.

Pazardan elma mı seçiyon kardeşim

Pazardan elma mı seçiyorsun kardeşim.

Eleman asosyal büyük ihtimal, kızlara gram değer verdiğini düşünmüyorum😀

Bunlar hep tecrübe hocam siz anlamazsınız sizin zaten bu düşünceyle sevgili yapmanız imkansız maalesef.

Hayatımda çok kız tanıdım kimisinin yeri bende ayrıdır kimisininki sadece arkadaşımdır ancak hiçbirine olursa olur kafasında yaklaşmadım. Şu zamana kadar çok kez reddedildim ancak her mağlup olduğumda hatalarımdan ders çıkardım oturup kızları suçlamadım, kurduğum ilişkilerde de kızlara değer verdim.

Son düzenleme:
Tartışmaya gerek yok kızın sevgilisi varmış:(
Biz de Deriniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı