O hakkı kullandılar hocamGit konuş derim.
Agalar ben sinifta bir kizdan hoslaniyorum, arkadas grubunun icinde. Grup dagilmasin diye de kiza belli etmemeye calisiyorum hoslandigimi, ama kiz bana soğuk davranmaya başladı. İlk kez aşık oldum ve ilk kez bir kızı kıskandım. Ne yapmaliyim? Nasıl tekrar samimi oluruz?
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.hoşlandığı şeyleri yapmaya çalış. Ama kendin olmaktan vazgeçme. Sana karşı ısındığını, yakınlaştığını farkedersen de hislerini söyle. Çok geç kalma, kanka olma.
Çok samimi kanka iseniz dönmesi epey zor.Siz bu olayları çözmüşsünüz biz kanka olduk sizce bu noktadan döner mi?
'Evlenecek birini bulamazsak biz de birbirimizle evleniriz' klişesini dediğinizde aldığınız cevaba bağlı.Siz bu olayları çözmüşsünüz biz kanka olduk sizce bu noktadan döner mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.