Aşırı Artan Mavi Ekran Hataları

Onur Bönceoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Özellikle son birkaç haftada çok fazla mavi ekran hatası almaya başladım. Genelde oyun oynarken yaşanıyordu bu yüzden çok takılmıyordum. Ancak birkaç defa önemli işlerimin yarıda kalmasına ve ilerlemelerimi kaybetmeme sebep oldu. Çözümü konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Minidump dosyasını aşağıya ekledim.

Minidump

Memtest86 ile RAM testi yapın.

"Windows Bellek Tanılama" aracı ile test yaptım, herhangi bir sorun bulunamadı. Ayrıca tekrar Memtest86 ile test yapmama gerek var mı?
Memtest86 ile RAM testi yapın.

Mavi ekran hataları artarak devam ediyor. Her defasında da farklı bir hata kodu veriyor. Sınavlarım nedeniyle testi ancak bugün yapabildim. Ancak bilgisayarım testi tamamlayamıyor. Memtest86 ile test ediyorum. Birçok hata buluyor ve bir noktada bilgisayar tamamen donuyor, test devam etmiyor. 3 denememde de "Test 6 [Block move, 64-byte blocks]" testinde dondu. Birinde burayı donmadan atlattı ama Pass 2'da yine aynı testte dondu. Bir fikriniz var mı?

Testin ulaşabildiği en son nokta. Burada donmuştu.
Memtest86.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı