Aşırı ısınan bilgisayar için ne yapılabilir?

Bence medimarkt vs. benzer teknoloji mağzalarına götürüp tam temizlik yaptırabilirsin hem de sorun yaşarsan muhattabın olur onlar temizlediği için.

Selam iyi akşamlar, başlıktan da anlayacağınız üzere bilgisayarım şu an aşırı derecede ısınmakta. Buna sebep olarak aklıma termal macunsuzluk geldi. Bilgisayar pandemi döneminde alındı ve hala macun sürülmedi ancak İzmir gibi bir yerde sıcaktan kaynaması da doğal. Bu önceden olmuyordu ancak son zamanlarda olmaya başladı. Yazdan mıdır macunsuzluktan mı bilemedim ve size danışayım dedim. Ve macun sürdürmem gerekirse fiyatı ne kadar olur sürdüren arkadaşlar varsa?

Laptop kullanıyorsan bu sıcaklık durumunu daha iyi yaşarsın. Termal macun yenilemen gerekiyor. Pandemi zamanında alındığına göre bayağı zamanı geçmiş. Kendin yapman daha iyi olacaktır hem ucuza gelir hem de güven sorunu yaşamazsın. Tabii laptop da biraz daha dikkat etmek gerekiyor. İşçilik durumundan dolayı. Eğer yapamıyorsan tehlikeye atma. Güvenilir servise vermen daha iyi olacaktır.

Bence medimarkt vs. benzer teknoloji mağzalarına götürüp tam temizlik yaptırabilirsin hem de sorun yaşarsan muhattabın olur onlar temizlediği için.

Kasayı iyi hava alabilecek bir ortamda bulundur. Fanları tozdan arındır. Macunu yenile.

30 cm falan var fanla duvar arasında yeterli midir? Şu an yayın izliyorum yine başlamış ısınmaya öyle 4K falan da değil normal dümdüz yayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı