Daha fazla
Merhaba, Predator Helios cihazımı SSD'nin aşırı ısınması ve sürekli aldığım, sebebini bulamadığım mavi ekran hatası sebebi ile servise yolladım. Bana yurt dışından anakart sipariş edildiğini söylediler. Buraya kadar her şey iyi hoş ama çok yakın bir arkadaşıma da aynısını dediler ve 1 ay geçmesine rağmen ortada ne anakart vardı ne cihaz. Büyük ihtimal bende de aynısı olacak. Her neyse şimdi para iade hakkım doğacak 4 gün sonra ama ben zamanında RTX 2060'lı bu cihazı 12K'ya aldım. Şimdi bırakın 1650 Ti'lı cihazları neredeyse 1050 Ti'lı cihazlar alınacak bu miktara.
Yani merak ettiğim bu sebeple üst model ile değişimini istemem gibi bir hakkım var mı?
Cihazım tamiri yasal süreyi 1 ay geçiyor, para iadesi olsa muadiline yaklaşabilecek bir model yok, aynısı ile değişimi söz konusu değil sıfırı satışta yok.
Yani kanunen böyle bir hakkım var mı? Teşekkürler.
Yani merak ettiğim bu sebeple üst model ile değişimini istemem gibi bir hakkım var mı?
Cihazım tamiri yasal süreyi 1 ay geçiyor, para iadesi olsa muadiline yaklaşabilecek bir model yok, aynısı ile değişimi söz konusu değil sıfırı satışta yok.
Yani kanunen böyle bir hakkım var mı? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: