Aşırı mutsuzum

Şimdi anladım, özür dilerim düşünemedim bir an halkımız deyince. :( evet biliyorum Türkmenistan'ı az buçuk. Tekrardan kusurabakmayın.

"Demokratik" bir ülkeyiz ama cumhurbaşkanlık bile babadan ogula geciyor Türkiye internetinin odemesinden 4 kat fazla para odetiyorlar internet icin daha çok şey var anlat anlat bitmez.
 
Türkmenistan'ı bilmiyorum ancak o ortamın da getirdiği bir mutsuzluk olabilir ancak bana sorarsan eğer düzenli olarak keyifsiz hissediyorsan, eskiden mutlu olduğun şeyler artık seni mutlu etmiyorsa (neredeyse her şey) depresyonda olabilirsin çünkü bir olay olmadığından bahsediyorsun. Deprasyon bir hastalıktır, bir ruh hali değildir mutsuzluk gibi. Bunun ayrımını yapmak gerekiyor. Bunu kendin anlamanı zor olduğunu bildiğim için söylüyorum, şu belirtiler genellikle deprasyon belirtisidir: Eskiden keyif veren şeylerin artık keyif vermemesi, diyetle alakalı olmayan kilo alımı ya da kilo verme, uyku problemleri vb. eğer orada psikiyatrik ya da psikolojik bir yardım alabiliyorsan almayı deneyebilirsin onun dışında depresyon dediğim gibi bir hastalıktır ve tedavi edilmezse durum ağırlaşabilir. Ancak şurada anlaşmış olmamız lazım, bir olayın getirdiği bir mutsuzluğa değil; genel bir mutsuzluğa sahip olman lazım neredeyse 2 haftadır kesintisiz.
 
Türkmenistan'ı bilmiyorum ancak o ortamın da getirdiği bir mutsuzluk olabilir ancak bana sorarsan eğer düzenli olarak keyifsiz hissediyorsan, eskiden mutlu olduğun şeyler artık seni mutlu etmiyorsa (neredeyse her şey) depresyonda olabilirsin çünkü bir olay olmadığından bahsediyorsun. Deprasyon bir hastalıktır, bir ruh hali değildir mutsuzluk gibi. Bunun ayrımını yapmak gerekiyor. Bunu kendin anlamanı zor olduğunu bildiğim için söylüyorum, şu belirtiler genellikle deprasyon belirtisidir: Eskiden keyif veren şeylerin artık keyif vermemesi, diyetle alakalı olmayan kilo alımı ya da kilo verme, uyku problemleri vb. eğer orada psikiyatrik ya da psikolojik bir yardım alabiliyorsan almayı deneyebilirsin onun dışında deprasyon dediğim gibi bir hastalıktır ve tedavi edilmezse durum ağırlaşabilir. Ancak şurada anlaşmış olmamız lazım, bir olayın getirdiği bir mutsuzluğa değil; genel bir mutsuzluğa sahip olman lazım neredeyse 2 haftadır kesintisiz.

Intiharı da bazen düşünüyorum, ama öbür dünyamı mahvetmek istemiyorum. Şarkı iyi gelir mi sizce? (duygusal)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı