Aşırı mutsuzum

Bu nasıl bir şey, tabii; görünen köy kılavuz istemez. İnsan hakları nerede?

Ne diyeceğimi bilemedim.
Burda neden sorgulamak yasak, sorgulayana ters kelepçe. Yolda polis mi çevirdi ehliyeti uzatırken altına para koyuyoruz (yani rüşvet) artık arabada illaki bir problem buluyor şerefsizler. Geçen gün babam eve gelirken polis çevirmiş nedeni ise arabanın arkası fazla basık mış 🤦 Arabanın arkası basık bile değildi eşyalar vardı. Araba kirli olursa ve beyaz sarayda bir akrabanız yoksa doğru otopark'a götürüyorlar. Maalesef bu ülkenin düzeleceği falan yok, aslında çok zengin bir ülke gaz olsun petrol olsun. Doğru kullanıldığında ekonomiyi çok iyi etkileyecek şeyler.

Burda neden sorgulamak yasak, sorgulayana ters kelepçe. Yolda polis mi çevirdi ehliyeti uzatırken altına para koyuyoruz (yani rüşvet) artık arabada illaki bir problem buluyor şerefsizler. Geçen gün babam eve gelirken polis çevirmiş nedeni ise arabanın arkası fazla basık mış 🤦 Arabanın arkası basık bile değildi eşyalar vardı. Araba kirli olursa ve beyaz sarayda bir akrabanız yoksa doğru otopark'a götürüyorlar. Maalesef bu ülkenin düzeleceği falan yok, aslında çok zengin bir ülke gaz olsun petrol olsun. Doğru kullanıldığında ekonomiyi çok iyi etkileyecek şeyler.
Çok zor, ufak bir şeyde bile. Küçükken Türkmenistan'a gitmek isterdim. Şimdi 23 yaşındayım ve senin yazdığın cümleleri okuyunca... Kısıtlama, haksızlık, katı kurallar. Böyle yaşam mı olur?

Duygusal şeylerden uzak durun onlar sizi daha çok derine çeker. Sonuçta ileriyi bilemezsiniz daha ergenlik yaştasiniz ileride karın ve çocuğun olunca bu günleri hatırlamazsın bile gerçekten size tavsiyem depresyona girmeyin kendizine dert sıkıntı yapmayın kendimden söylüyorum 16 yaşındayım şimdiden saçlarım beyazladi ve kelliğim başladı.

Hocam, hayatınızı bilmiyorum, fakat 16 yaşında saç beyazlaması pek normal durmuyor gibi, bir doktora görünmeyi denediniz mi?

Çok zor, ufak bir şeyde bile. Küçükken Türkmenistan'a gitmek isterdim. Şimdi 23 yaşındayım ve senin yazdığın cümleleri okuyunca... Kısıtlama, haksızlık, katı kurallar. Böyle yaşam mı olur?
Coğrafya işte lanet şey 🙁 İşe girmek için rüşvet, üniversiteye girmek için rüşvet. Burda her şey para. Arabalar beyaz olmali, siyah cam yasak, siyah jant yasak, fazla lüks arabalar sürmek bile yasak Mercedes S gibi arabaları getirmek yasak bi şekilde ülkeye soktuyan bile plaka vermiyorlar.

Fazla eski arabada sürmek yasak. Benim bildiğim 2000 yılından eski arabalar muayeneden geçmiyor.

Coğrafya işte lanet şey 🙁 İşe girmek için rüşvet, üniversiteye girmek için rüşvet. Burda her şey para. Arabalar beyaz olmali, siyah cam yasak, siyah jant yasak, fazla lüks arabalar sürmek bile yasak Mercedes S gibi arabaları getirmek yasak bi şekilde ülkeye soktuyan bile plaka vermiyorlar.
Hayatı nasıl cehenneme çeviriyorlar 😠
İnsan, insana bunu yapar mı? Vicdansızlar... Rüşvet, haksızlık 😠😠
Üniversitede rüşvet ne alakaymış!? Para para para... Parası olmayıp çok başarılı bir öğrenci!? Eşitlik yok, adalet yok, insan hakları yok.

@lucky99, stresten insan hasta olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı