Aşırı Zengin Olmak İster Miydiniz?

Aşırı zengin olmak ister miydiniz?

• Evet, isterim.

Oy: 215 70,3%
  • Hayır, istemem.

Oy: 51 16,7%
  • Bilemedim şimdi :)

Oy: 40 13,1%

• Oy verenlerin toplamı
    306

Ne yapalım, dolar aldı başını gidiyor

Kim istemez ki Manhattan'ın göbeğindeki cam duvarlı gökdelendeki evinden, mutfağındaki Breville'den taze çekilmiş çekirdek kahve ile yapılan espresso'yla yapılmış latte'sini yudumlarken, bir eli cebinde Manhattan'ın manzarasını izleyip, akşam olunca asansör ile kişiye özel otopark katına inip özel koleksiyon arasından Koenigsegg Agera RS'ini seçip Manhattan'da 1-2 turlayıp (New York'ta trafik olmadığını var sayın) havalimanına gittikten sonra özel jete binerek sevdiği kadınla beraber Japonya'daki Katashi dayıdan yıllardır yediği suşiyi yemeye gitmeyi?

Hayal kurmak bedava ya.

Çok paramın olması rahat bir şekilde gezemeyeceğimin anlamına gelir. Tuvalete bile korumalar eşliğinde gittiğinizi düşünsenize? Her şeyin fazlası zararlıdır. Evim olsun arabam olsun düzenli bir de gelirim olsun yeterli benim için fazlasına gerek yok.

Hemde nasıl isterdim. Arabalar, Malibu'da "lüküs" ev, kızlar, Iron Man zırhları ve daha niceleri. Parası olmayanlara iş vermek, yapılan icat ve buluşlara tam destek ve niceleri. Hayali bile güzel.

Sen adamsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…