Aşırı Zengin Olmak İster Miydiniz?

Aşırı zengin olmak ister miydiniz?

• Evet, isterim.

Oy: 215 70,3%
  • Hayır, istemem.

Oy: 51 16,7%
  • Bilemedim şimdi :)

Oy: 40 13,1%

• Oy verenlerin toplamı
    306
Araştırmalara göre aylik 6500 USD ideal bir tatmin sunuyor. Bu seviyeye kadar artış muazzam seviyede yükseliyor, sonrasında tatmin kazanımı oldukça düz seyrediyor.

Araştırmalara göre aylik 6500 USD ideal bir tatmin sunuyor. Bu seviyeye kadar artış muazzam seviyede yükseliyor, sonrasında tatmin kazanımı oldukça düz seyrediyor.

Aylık 40.000₺ iyi para ama bence temel ihtiyaçlar haricinde 30.000₺ tam kıvamında bir kazanç olur.

Gerek yok hocam, 5 yıl okuyup 5.000₺ almaya niyetim yok ayda.
Üniversite mezunu teknikerlerin maaşı 17.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Mühendislerin ise 25.000-30.000 TL'ye kadar yolu var. Maaş ve şartlar, senin tecrübene dayalı olarak sürekli artar. Her yerde bu böyledir. İstersen bölümü birincilik ile bitir. Direkt seni kimse tepe maaştan işe başlatmaz. Kendini kanıtlarsan zamanla şartların iyileşir. Türkiye'de evet az, yurt dışında maaşlar çok daha iyi.

Uçaklar ne kadar alçak uçarsa o kadar az mı yakıt tüketiyor?

Daha hızlı uçabildiklerini biliyorum. Ama bu yakıt tüketimini attırıyormuş. O yüzden yavaş hızda gidiyorlarmış:dikkatli:
Farklı bir konuda konuşabiliriz. Uçaklar alçak uçmaz. Düşük irtifada uçması demen daha doğrudur.

Oturduğum yerden para harcayacaksam çok zengin olmayı isterim tabii ki ama şirket yönetimi falan bunlar beni aşar daha 15 yaşındayım hayata yeni başladım :D Çok zengin değilde grafik ayarı gibi düşünün ultra değil de high olmak isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı