Cinsellik bu konuda geçilecek bir şey değil. Seven 2 insan için cinsel duyguların birbirine kabarması çok normal bir şeydir. Ayrıca cinsellik olayını sadece erkekler için düşünmeyin. Bu konuda çok sığ düşüncelisiniz.
Aşk bazıları tarafından şişiriliyor. 3 ay kendini eve kapatmalar, özel hayatını işe yansıtmalar, veya alakasız bir kişiye yansıtmalar vs. bunlar abartıdır. Dünyada erkek ve kadın kıtlığı yok sonuçta. Biriyle biterse, bir başkasıyla başlar. Alnında 3 kızdan ayrılmıştır, 4. ile ilişki yaşayamaz diye bir şey yazmayacak.
Ben bu kavramlara ve insanların düşüncelerine takılmıyorum. Hoşlanıyorsam, bir şeyler hissediyorum, mutlu olup mutlu edebiliyorsam gittiği yere kadardır. Kalıcı bir şey yoktur, aşk da bir gün biter. Hatta bir yerden sonra o sevgi ve saygıya dönüşüp evliliği ayakta tutar.
Özellikle 30'undan sonra biz erkekler çöküyoruz. Adam eve geliyor, uzanıyor ya elinde telefon ya da göbeğinde kumanda TV seyrederek uykuya dalıyor. Kadın çocukla uğraşıyor, ev işi, yemek, çalışıyorsa iş derken günler gidiyor. 20'lerindeki enerji 2 cephede de kalmıyor (İnşallah böyle olmam eheh). Eski heyecan kalmıyor bence ama devam ediyor bir şekilde.
Görecelidir deyip abartanlar olduğu gibi abartmayanlar da vardır diyorum.