Ya o da benim gibiyse? Ama zaten pek şansım yok kilolu bir asosyalim.Aradan 4 ay gibi bir süre geçmiş, kız muhtemelen unutmuştur seni. Adım atmaya bence gerek yok.
Sevgili olsak bile 1 sene sonra başka şehire taşınacağız sonra üni için başka aklım karışık böyle bir ilişki içinBilemeyiz, içimde kalır diyorsan denemekten zarar gelmez.
Şu hayatta keşke dememek için elimden geleni yapıyorum, yani yapmaya başladım. İlerleyen zamanlarda keşke şunu söyleseydim bunu yapsaydım diyeceğine şimdi yapmanı öneririm.Sevgili olsak bile 1 sene sonra başka şehire taşınacağız sonra üni için başka aklım karışık böyle bir ilişki için
Eğer bir daha onu bulabilirsem uzaktan seyretmeyeceğim...Şu hayatta keşke dememek için elimden geleni yapıyorum, yani yapmaya başladım. İlerleyen zamanlarda keşke şunu söyleseydim bunu yapsaydım diyeceğine şimdi yapmanı öneririm.
Aslında biraz daha iyiyim spor yapıyorum özgüvenim yavaş yavaş yerine geliyor diş teli taktıracağım filan artık hayata da olumlu bakıyorum...''Ben sana, sen bana kızsan da. beraber şarkılar söylemiştik yıllarca.
Şimdi nolur dur anla ne istemiştin de şimdi kaldın uzakta,
Çok doğal değil mi hırslanmam, beraber direnmişken hayata biz ısrarla...''
Unut onu dostum, daha kötü şeyler var.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.