Tıklamadığın sürece ne gibi bir rahatsızlık verebilir? Ayrıca aşk konuşmak kötü bir şey değildir, şahsen konu dışında aşk konularına baktığım maksimum 5'tir ancak saygı duyarım bu tür insanlara çünkü sorunlarını bize anlatabilmiş ve yardım beklemişlerdir.
Yeri bura, bura değil diyen var ama ben şöyle söyleyeyim. Ben de bu konulardan açtım. Ben çevremdeki insanlara da içimi açmıştım ama gerçekten yeterli değildi. Buradaki kaliteli insanlardan da bir tavsiye almak istedim.
"Öz güvensiz ergenlerin açtığı konuları görmek istemiyorum" diyenlerin çok öz güvenli olduğuna eminim. Önce o arkadaşlara karşı empati kurun, sonra cevabınızı yazın.
"Öz güvensiz ergenlerin açtığı konuları görmek istemiyorum" diyenlerin çok öz güvenli olduğuna eminim. Önce o arkadaşlara karşı empati kurun, sonra cevabınızı yazın.
Yani foruma aşk ve değişik konular için giriyorum. Görmek istemiyorsan konu dışı bölümünde takılma kardeşim bu kadar basit. Takılıyorsan bile bu tarz konulara girme.
Kızgın atanlar sebep söylesin bari. Sakin biraz.
Sürü psikolojisi ile kızgın atın. Ayrıca pembe fil düşünmeyin.
Şimdi şöyle;
Şahsen aşık olmak iyi bir şey değildir ve aşk çoğu zaman boşa zaman kaybıdır. Konular kapatılmasın bence ama aşkın hiçbir işe yaramadığını da bilin isterim.