Aşk nedir?

Kanekiyi severim

Hectopat
Katılım
26 Mart 2019
Mesajlar
273
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aşk sizce nedir? Aşığım deyip bir anda onu unutmak aşk mıdır, bir anda geride kalanları düşünmeden gidebilmek midir aşk, yoksa o mutlu olsun diye kendi mutluluğundan vazgeçmek midir aşk? Nedir aşk?

Bir kız vardı hayatımda yaklaşık 4-5 aydır ayrıyız o unuttu beni başka biri var hayatımda dedi. Ve bu 4-5 aydır ben kendimi affettirmek için her şeyi yaptım sonra son bir kez denedim şansımı ve bana dedi ki sevsen yazardın dedi. :D Bir durdum, geriye gittim ve sürekli ben yazmışım. Artık seni istemiyorum demiş, yazma demiş, ben seni unuttum bile demiş ama ben sevmemişim. O da bana derdi sana aşığım diye ben ona dediğimde yalan söyleme aşık değilsin derdi. Ne alaka derdim aşık olsan iyi davranırsın diyordu, oysa günümün 4-5 saatini oyuna 8-9 saatini uykuya ve geri kalanını ona ayırıyordum. Nedir aşk dedim, bana “sevdiğin için her şeyden vazgeçmektir” dedi. Sözde bana aşkı öğretecek oysa aşkı bildiğimi biliyordum. İkinci kez yaşamıştım o duyguyu ama tek sorun o da değildi ne abime ne anneme ne arkadaşlarıma kimseye anlatamıyordum çünkü hepsinin tek bir cevabı vardı 'bu yaşta ne aşkı.’ Sizce aşkın yaşı var mıdır? Bence yoktur çevremde küçük yaştan aşık olup evlenenler var. 'Çocukluk aşkı.' Bilmiyorum yani kafam karışık şu an. Bunu buraya yazma seebim dediğim gibi kimseye anlatamam, belki burada dert ortağı bulurum ve şu an bile rahatladım bir yük kalkmış gibi.
 
Aşk dediğimiz şey beynimizde oluşan elektrik sinyallerinden başka hiç bir şey değildir. İnsanlar çok fazla anlam yüklese de beyin hücreleri arasında oluşan elektrik akışından başka bir şey değildir.
 
Fedakarlıktır aşk. Ayrıca aşk hakkında herkes bildiğini savunur fakat kimse bilmez, bilemez...

Ayrıca aşkın yaşı vardır efenim. 16 yaşındaki "hoşlanma" aşk değildir. 18 ve sonrasında yaşanabilir, ondan sonrasında aşkın yaşında bir sınırı yoktur.

20 yaşında olduğunuz görünüyor. Bence tam yaşı, küçük falan değilsiniz. Koskoca adam olmuşsunuz.
 
İlk defa bir kızdan hoşlanmanıza denir. Kaç yıl olursa olsun adını unutmazsın falan. Böyle şeyler yaşayan arkadaşlar gidip itiraf etsinler ve reddedilsinler. Diğer türlü içinizde kalır ve kendinizi yersiniz. Abartan tipler mevcut. Fakat çerçeveye bakarsanız her vaka aynı.
 
Aşk nedir biliyor musun aşk aslında yağmurlu yollarda koşup dikenli yollardan geçip aslında bir şey yapamamaktır. Tıpkı bir damacana gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı