Aşk Yaşamak Önemli Mi?

KeremÖren

Decapat
Bir şey sormak istiyorum. Şuan etrafımdaki kimseye aşık değilim. Herkes bana göre itici geliyor. Ego herkeste tavan yapmış durumda. Sizce mutlu olmak için illa aşk yaşamak gerekir mi yoksa yaşamamamak daha mı rahat?

Aşk değil ama arkadaşlarının olması önemli

Mutlu olmak için aşk yaşamana gerek yok. Eğer bu gerçek olsaydı zaten aşk yaşayan herkes mutlu olurdu ama mutlu değiller. Demek ki bu gerçek değil

3 tane lahmacun ve 1 litre kola. Sonra açarım filimi ve izlerim. Dünya da benden mutlusu olmaz

Mutlu olmak basittir.

3 tane lahmacun ve 1 litre kola. Sonra açarım filimi ve izlerim. Dünya da benden mutlusu olmaz
Offff şu cümlenin güzelliğine bak ya "seni seviyorum" cümlesi kadar etkili geldi resmen.

Aşık değilsen zorla aşık olacak değilsin ya bence kendiliğinden gelişir bu işler birden bana bir şeyler oluyor dersin. Yoksa devam yaşamaya hayatı güzel yaşarsan güzel olur.

Zorla aşık olmaya çalışırsan hiçbir işine yaramaz. Akışına bırak kendiliğinden ilerler zaten. İyi veya kötü gelip gelmeyeceği çok göreceli ona bir şey denemez. O yüzden çok kasma yani. Ben zamanında kastım kastığımla da kaldım
Mutluluk konusunda da monotonluktan uzak durmaya çalışıp yeni şeyler deniyorum. Bu bir süre idare ediyor

Haklısın, çevremde kimseye aşık olabileceğimi sanmıyorum. Ego, para sevdası, vicdansızlık herkesi esir almış.

Gerekli değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence önemli olan aşk değil, aşk gelip geçicidir. Saygı, sevgi önemli olan, bunlar olduktan sonra devamı zaten gelir. Herkesin eli herkesin cebinde sorsan hepsi neyse yazmayacağım. Diyeceklerim bu kadar

Zorla aşık olmaya çalışmıyorum, kalbim ısınırsa aşık olurum, herşeyi akışına bıraktım. Aşk zaten akıl, mantık değil, yürek ile ilgilidir diye düşünüyorum.

Haklısın, çevremde kimseye aşık olabileceğimi sanmıyorum. Ego, para sevdası, vicdansızlık herkesi esir almış.
Belli olmaz. Bir bakmışsın nedensiz ona bakıyorsun, onu takip ediyorsun, istemsiz başkasıyla takılmasını istememezlik başlıyor falan filan. Yoksa yoktur salla hayatını yaşa.

Zamanında aşık oldum diye kendime kızıyorum. Şuan çok boş geliyor. Gelip geçici bir şeyi sırtıma bomboş yük etmek istemiyorum.
Belli olmaz. Bir bakmışsın nedensiz ona bakıyorsun, onu takip ediyorsun, istemsiz başkasıyla takılmasını istememezlik başlıyor falan filan. Yoksa yoktur salla hayatını yaşa.
Öyle bir düşüncem yok. Kimseyi umursamamaya başladım.

İfadeler: kt2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…