Offff şu cümlenin güzelliğine bak ya "seni seviyorum" cümlesi kadar etkili geldi resmen.3 tane lahmacun ve 1 litre kola. Sonra açarım filimi ve izlerim. Dünya da benden mutlusu olmaz![]()
Haklısın, çevremde kimseye aşık olabileceğimi sanmıyorum. Ego, para sevdası, vicdansızlık herkesi esir almış.Offff şu cümlenin güzelliğine bak ya "seni seviyorum" cümlesi kadar etkili geldi resmen.
Aşık değilsen zorla aşık olacak değilsin ya bence kendiliğinden gelişir bu işler birden bana bir şeyler oluyor dersin. Yoksa devam yaşamaya hayatı güzel yaşarsan güzel olur.
Zorla aşık olmaya çalışmıyorum, kalbim ısınırsa aşık olurum, herşeyi akışına bıraktım. Aşk zaten akıl, mantık değil, yürek ile ilgilidir diye düşünüyorum.Zorla aşık olmaya çalışırsan hiçbir işine yaramaz. Akışına bırak kendiliğinden ilerler zaten. İyi veya kötü gelip gelmeyeceği çok göreceli ona bir şey denemez. O yüzden çok kasma yani. Ben zamanında kastım kastığımla da kaldım
Mutluluk konusunda da monotonluktan uzak durmaya çalışıp yeni şeyler deniyorum. Bu bir süre idare ediyor![]()
Belli olmaz. Bir bakmışsın nedensiz ona bakıyorsun, onu takip ediyorsun, istemsiz başkasıyla takılmasını istememezlik başlıyor falan filan. Yoksa yoktur salla hayatını yaşa.Haklısın, çevremde kimseye aşık olabileceğimi sanmıyorum. Ego, para sevdası, vicdansızlık herkesi esir almış.
Öyle bir düşüncem yok. Kimseyi umursamamaya başladım.Belli olmaz. Bir bakmışsın nedensiz ona bakıyorsun, onu takip ediyorsun, istemsiz başkasıyla takılmasını istememezlik başlıyor falan filan. Yoksa yoktur salla hayatını yaşa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.