Aşk Yaşamak Önemli Mi?

Ortada bir aşk varsa, onu yaşamak çok önemli. Bir insana, bir canlıya, bir tutkuya, bir amaca aşık olunabilir. Ancak bu, sanılanın aksine kişi, istediği için ya da istediği zaman olmaz. Aşk kendiliğinden gelir.

Aşk yoksa da bir kayıp yok. "Neden aşk yok" diye üzülmek, "neden kuyruğum yok" diye üzülmek gibi.

Sana tavsiyem birisini sevsen de kendi içinde sev kimseye anlatma. Sonra seni bu durumla alt edebilir. Yaşadim yani tecrübeyle sabit.

Bir şey sormak istiyorum. Şuan etrafımdaki kimseye aşık değilim. Herkes bana göre itici geliyor. Ego herkeste tavan yapmış durumda. Sizce mutlu olmak için illa aşk yaşamak gerekir mi yoksa yaşamamamak daha mı rahat?
Aşk yaşamak için naif kişiler lazım böyle insanlarda etrafta çok zor bizim okulda 20 kız dan 2 si kibardı. :( (etrafta çirkef dolu)
Aynısı erkeklerde de var.Birbirlerini arkadan bıçaklayanlar(mecazi anlam). :(
Gençlik nereye gidiyor. :(

Dediğim gibi ben önemsiz şeylere bile çok kafa yoran biriyim. Mutlu olmaya çalışmıyormuşum gibi. Hayatı akışına da kolay kolay bırakamıyorum. Yani düşünüyorum ama çok ve gereksiz düşünüyorum. Kafam rahat ve ferah değil.

Anksiyete bu durum sebebi olabilir. Psikiyatriste görünmenizde fayda var.

Yıl oldu 2019 aşk mı kaldı aşk diye sandığınız şey yatağa girdikten sonra bitiyor :)

“Aşk diye sandığınız şey” bitiyor. Çok ender rastlanan bir duygu olsa da “Aşk” bitmez.

@Silinen üye eğer karşı cins de sana aşıksa (Seviyorsa, hoşlanıyorsa falan değil. Aşıksa!) bana sorarsan önemli. Eğer hoşlanma, sevme gibi bir şey yaşıyorsa sonu pek de iyi bitmez. Senin onu sevdiğin kadar o da seni sevmeli.

Hayatında ask yaşamayan insanların boş deyip geçmesi normal. Aşk kalıcı değil ama var. Evet, karın doyurmuyor Ümit Besen'in dediği gibi ama hayatta bazı duyguları da paranla satın alamıyorsun. Yaşayın, yasatın :)

Not: 6 7 aydır ilişkim yok :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı