Asker nasıl olunur?

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar, şu an 14 yaşındayım ve maalesef derslerimde çok başarılı değilim. Asker olmak istiyorum çünkü şehit düşmek istiyorum. Ancak aklımda bazı sorular var:

• Askerlik sınavları nasıl oluyor? YKS gibi bir sistem mi var?
  • Şu anda asker olmak için kendimi nasıl hazırlayabilirim? Özellikle disiplin, dersler ve genel hazırlık açısından ne yapmam gerekiyor?
  • Nasıl disiplinli bir insan olabilirim?
  • Üşengeçlikten nasıl kurtulabilirim?
Aşırı disiplinsiz bir insan olduğumu kabul ediyorum ve teknoloji bağımlılığımdan dolayı gözlerim artık uzağı net görememeye başladı. Annem bu isteğime tamamen karşı çıkıyor. Babam da önce karşıydı, ancak onunla konuşarak fikrini değiştirebildim.

Açıkça söylemem gerekirse, okuldan eve gelir gelmez ya telefonla ilgileniyorum ya da bilgisayarla vakit geçiriyorum. Bu durumdan kurtulmam gerektiğini fark ediyorum. Şu anda aktif olarak kullandığım şeyler: Instagram, Counter-Strike 2 ve Minecraft.

Şu anda meslek lisesinde bilişim bölümünde 9.sınıftayım

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Not: Hedefim piyade birliği veya topçu sınıfına girmek.

Arkadaşlar, şu an 14 yaşındayım ve maalesef derslerimde çok başarılı değilim. Asker olmak istiyorum çünkü şehit düşmek istiyorum. Ancak aklımda bazı sorular var:

• Şu anda asker olmak için kendimi nasıl hazırlayabilirim? Özellikle disiplin, dersler ve genel hazırlık açısından ne yapmam gerekiyor?
Aşırı disiplinsiz bir insan olduğumu kabul ediyorum ve teknoloji bağımlılığımdan dolayı gözlerim artık uzağı net görememeye başladı. Annem bu isteğime tamamen karşı çıkıyor. Babam da önce karşıydı, ancak onunla konuşarak fikrini değiştirebildim.

Açıkça söylemem gerekirse, okuldan eve gelir gelmez ya telefonla ilgileniyorum ya da bilgisayarla vakit geçiriyorum. Bu durumdan kurtulmam gerektiğini fark ediyorum. Şu anda aktif olarak kullandığım şeyler: Instagram, Counter-Strike 2 ve Minecraft.

Askeri dizileri azalt kardeşim illa her asker şehit olucak diye bir şey yok kaza kurşununa gider gazi bile olabilirsin ölmek için bu meslegi yapıyorsan baştan uzak dur millet ölmek için yapmıyor bu meslegi emin ol önce kafanda şunu kodlaman lazım bu işi bir amaç uğruna yapıyorum dersin emin ol bunu yapmak istiyorsun öncellikle özgüvenli olcaksın plan progamına uyucaksın her pes ettiğinde eğer şimdi vazgeçersem biter diceksin amacın ne olursa olsun önce kafanda bir plan olucak plan progam yapmadan asker olunmaz düzenli uyucaksın düzenli besleneceksin sporunu düzenli yapacaksın askeri okula kayıt ol sonra.

Daha gençsin ayrıca geleceğin ile karar vermek için hemen karar verme.

Askeri dizileri azalt kardeşim illa her asker şehit olucak diye bir şey yok kaza kurşununa gider gazi bile olabilirsin ölmek için bu meslegi yapıyorsan baştan uzak dur millet ölmek için yapmıyor bu meslegi emin ol önce kafanda şunu kodlaman lazım bu işi bir amaç uğruna yapıyorum dersin emin ol bunu yapmak istiyorsun öncellikle özgüvenli olcaksın plan progamına uyucaksın her pes ettiğinde eğer şimdi vazgeçersem biter diceksin amacın ne olursa olsun önce kafanda bir plan olucak plan progam yapmadan asker olunmaz düzenli uyucaksın düzenli besleneceksin sporunu düzenli yapacaksın askeri okula kayıt ol sonra.

Daha gençsin ayrıca geleceğin ile karar vermek için hemen karar verme.
Hayatımda daha önce hiç Call of Duty oynamadım ve CS:GO 2 bile daha indireli 1 hafta oldu. Yaklaşık 1 yıldan fazladır böyle bir isteğim var. Tarihi bilgim ve ilgim de yüksek olduğu için isteğim güçlendirdi bu durum.

Kardeşim hiç umudun yoksa MESEM tercih edebilirsin en azından meslek öğren biraz çabalarsan askerlikten daha rahat bir yaşam sürebilirsin

Umudum yok demedim ayrıca tek isteğim ve hedefim var o da zaten asker olmak.
Derslerinde başarısız olduğunu söylerek bir umutsuzluk belirtiyorsun zaten askerlik zor ve disiplin gerektiren bişey ve öyle kafana göre ben savaşayım şehit olayım olayı yok mesem geçip güzel bir işletme bulabilirsen geleceğini daha iyi şekillendirebilirsin en azından liseyi bitir yine benden bişey olmaz dersen askerliğe başvurabilirsin

Umudum yok demedim ayrıca tek isteğim ve hedefim var o da zaten asker olmak.
20 Yaşını bekle o zaman sonra sözleşmeli er olarak giderisin görürsün ama fikrin o zaman kadar 100 kere değişir emin ol bende küçükken astronot olmak istiyordum senin yaşında futbolcu olmak istedim 2 sene sonra yazılım mühendisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı