Oberstleutnant
Megapat
Tam olarak suç neydi? Suç var suç var.Yok ya eniştem helikopterden mermi sıkmadı.
Tam olarak suç neydi? Suç var suç var.Yok ya eniştem helikopterden mermi sıkmadı.
Teoride öyle pratikte orda mülakatta bir sinek adamın suratına gelse adamı sinirlendirse senden bilir.Abim bir ara terör şubeye gitmiş doğru mu yazdım bilmiyorum. Sormuş polise o asker olabilir 1.derece değil hala demiş.
Ben gene şansımı denerim de çok umudum kalmadı.
Tam olarak suç neydi? Suç var suç var.
Tam olarak suç neydi? Suç var suç var.
Öyle olsaydı bu başlık açılmazdı, demek ki ilgilendiriyor.Bence arkadaşa bunu sorarak iyice sıkmak iyi bir şey değil. Sonuçta eniştesi ve halasının suçu onu ilgilendirmez.
Tamam.
Olmanız biraz zor. Bence çok fazla ümit etmeyin. İhtimal yok demiyorum var ama bence çok az.Vallahi benim yaşadığım şehirde bir olay olmadı zaten darbe gecesi de, Bylock maylock demiş almışlar bir de sohbetlerine falan gidiyordu herhalde.
Öyle olsaydı bu başlık açılmazdı, demek ki ilgilendiriyor.
Adamın suçunu bilmeden nasıl yorum yapacaksın. Belki FETÖ mensubu kişileri darbe gecesi taşıdı veya sadece tweet atmak gibi basit bir suç işledi? Neye göre girer veya girmez diye cevap vereceğiz?Başlığın açılması, devletin bu olaya tutumunu öğrenmek için açılmış. Siz genel kurmay başkanı ya da milli savunma bakanı değilsiniz sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.