Asker üniforması ile okul gösterisinde şiir okumak sorun oluşturur mu?

Üniformaya okul tarafından sorun çıkartılmaz. Benim derdim hukuksal olarak ya da bakanlıktan bir sorun çıkartıp çıkartmayacakları. Yarın şiir yarışması için kayıt göndereceğim. Sene sonunda da şiiri herkesin önünde okuyacağım.

Evet.

Okuldan izin alarak bunu yaparsan hiçbir sorun teşkil etmez bence.

hocam bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice senelere.
Teşekkür ederim hocam 🤩.

Apolet kısmında hiçbir şey bulunmuyor. Bu arada gösteri iki ay sonra olacak yanlış belirtmişim. Bunu hocamla birlikte kayıt edeceğiz, ardından milli eğitime göndereceğiz.
Apolet kısmında hiçbir şey bulunmasa bile askeri üniforma yerine geçer. TCK 264'e göre hapis cezasını oluşturuyor. @matematiğingüleryüzü hocam neden gülmüş onu pek anlamadım. Yanlış bir şey söylemiyorum, direkt anayasada ki yerini söylüyorum.

Üniformaya okul tarafından sorun çıkartılmaz. Benim derdim hukuksal olarak ya da bakanlıktan bir sorun çıkartıp çıkartmayacakları. Yarın şiir yarışması için kayıt göndereceğim. Sene sonunda da şiiri herkesin önünde okuyacağım.

Evet

Hocam bu konuyu açmanız bile saçma sizin açınızdan değil tabii yanlış anlaşılmasın bu konudan dolayı şüpheye duymamanız gerekiyor ama malum ki bazı kişiler tarafından rahatsızlık yaratabiliyor siz bence başınız dik anlınız ak giyin çıkın söyleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı