Asker vs boksör

Sen profesyonel boksör ifadesini kullanmıştın. Direkt boksörü pipetle beslenecek konuma sokar ifadesini kullanıyorsun. Serbest dövüş dediğin şeyin içinde sadece çıplak el, tekme vs. varsa yine boksörün alacağını düşünüyorum.
Tamam o senin düşüncen saygı duyarım. Fakat ben öyle düşünmüyorum

Yakın temasta isterse 2 yumruk önden başlasın boksöre karşı şansı yok hiçbir askerin.

Türk olarak bazı şeyleri abartmayi cok seviyoruz fakat bazen de aşırıya kaçmamak gerekir.

Denemeden bilemeyiz. YouTube'da soldier vs boxer yazıp çıkanlara bakabilirsiniz, bir videoda asker ile boksör dövüşüyordu, boksör kazandı ama askerin yüzünde kızarıklık olmamasına rağmen boksörün burnunda dudağında kızarıklık ve kan vardı.

Adamlar işkence eğitimi, alıyor gelmiş bana üniversiteli hocasının lafıyla hava atmaya çalışıyor.
Aynı şekilde hocam ailemde bazı akrabalarımdan dolayı biliyorum.

Mesela Jon Jones'un karşısına 2 tane asker koy 2 askerde sağ çıkamaz oradan.
Hocam konu iyice sapmış arkadaş normal askerlerden bahsetmiyor. Tabii ki normal askerler de durum öyle ama bahsettiğimiz polis özel harekat veya bordo bereliler. O adamlar zor durumda 2 tane silahlı adamı etkisiz hale getirebilecek eğitimden geçiyor. Sizin düşüncenize saygı duyuyorum herkesin öngörüsü farklıdır.

Hocam konu iyice sapmış arkadaş normal askerlerden bahsetmiyor. Tabii ki normal askerler de durum öyle ama bahsettiğimiz polis özel harekat veya bordo bereliler. O adamlar zor durumda 2 tane silahlı adamı etkisiz hale getirebilecek eğitimden geçiyor. Sizin düşüncenize saygı duyuyorum herkesin öngörüsü farklıdır.

Dediğin gibi konu iyice saptı. Artık serbest dövüşte de boksör alır diyenler var. Onların ki de görüş tamam da yeter yani komikleşiyorlar iyice. Bunlar boksörü dövüşçüyü gözlerinde o kadar büyütmüşler ki bir havalara girmişler. Biri askerimizi süpermen sanıyorsunuz demişti. Bizim askerimiz zaten bir kahraman. Siz rahatça yaşayın diye hayatlarını riske atıyorlar.

Burada jon Jones'tan bahsediyoruz yalnız haberiniz olsun. Adam hayatı boyunca dövüş eğitimi almış 15 tane kemer şampiyonluğu var. Üst düzey dövüş bilgisi var. Hem ağırsiklet hem orta siklette kemerleri var. Bırak da bir zahmet iki askeri rahatça yensin. MMA'de dövüşen veya şampiyonluğu olan elit sporcular askerleri zorlanmadan alır. Realist olun azıcık askerde kesici, delici, ateşli silah vb. bir şey yoksa dediğim adamların maks 3-4 dakikasını alır askerler. Jon Jones'u şu dünya üzerinde dövebilecek bir adam yok.

Burada jon Jones'tan bahsediyoruz yalnız haberiniz olsun. Adam hayatı boyunca dövüş eğitimi almış 15 tane kemer şampiyonluğu var. Üst düzey dövüş bilgisi var. Hem ağırsiklet hem orta siklette kemerleri var. Bırak da bir zahmet iki askeri rahatça yensin. MMA'de dövüşen veya şampiyonluğu olan elit sporcular askerleri zorlanmadan alır. Realist olun azıcık askerde kesici, delici, ateşli silah vb. bir şey yoksa dediğim adamların maks 3-4 dakikasını alır askerler. Jon Jones'u şu dünya üzerinde dövebilecek bir adam yok.
Hala asker diyorsunuz... Fikrinize katılmıyorum ama saygı duyuyorum.

Ne askeri? MMA tarzı dövüşlere yıllarını vermiş adamlar zorlanmaz diyorum tamamını oku öyle yorum yap.

Tamam dostum Jon Jones bir askeri dövemez. Sen öyle düşünmeye devam et.
Asker demiyorum hala asker diyorsun. Sonrada bana tekrar okumamı söylüyorsun ben senin metninin içinden bu cümleyi çıkarabiliyorum merak etme "Jon Jones'u şu dünya üzerinde dövebilecek bir adam yok." Gerginliğe gerek yok, herkesin fikirleri farklı, bordo berelilerin eğitimleri hakkında araştırma yaparsanız belki fikriniz değişir, eğitim hakkında bilginiz yok gibi. Ben de Jon Jones'un fiziksel özellikleri ve başarılarını araştıracağım. İyi sosyaller.
Not: Ayrıca şunu da belirteyim bana göre bir bordo bereli veya bu eğitimden geçmiş herhangi bir ülkenin askeri Jon Jones'u fiziksel güç kullanmadan alt edebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı