Asker vs e-sporcu olmak

Umut Ş

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 11. sınıf öğrencisiyim, asker olmak istiyorum fakat Valorant konusunda çok yetenekliyim. Rankım radyant ve thecady gibi isimlerle oynuyorum. Yani denk geliyorum genelde. Bazı profesyonel oyuncular aimimi beğeniyor ve e-spora ve yayın açmaya yönelmemi söylüyor. Ben de sporcu olmak istiyorum ama asker olmak da istiyorum. Okulumu bırakmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asker ömürlük meslek e-sporculuk gençlik mesleği. 30-40'dan sonra nasıl kazanacaksın? Veya 50 olsun dahi. Asker ol emekli ol ölene kadar çiçek.
 
Şöyle düşün, E-Sporcu olursan ilerideki mesleğin kesin olmayabilir. Yani bir takıma alınmazsan boşa uğraşmış olursun. Ama asker olursan mesleğin kesindir, bir suçun veya engelin yoksa özel timlere kadar gidebilirsin. Tabii askerde büyük rütbelere erişmek istersen ölümü göze alman gerekir. Bana kalırsa asker ol, büyük rütbelere gitme çünkü maaş ne kadar artsa da ölüm riskinde artıyor. Ayrıca boş zamanın azalıyor. Asker ol, çok büyük rütbelere gitmeden boş zamanında istediğin oyunu vs. şeyi yapabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı