Askere ne götürmek yasak?

@Gerald_Emo hayır duyarsın. MP3 destekli bir tuşlu telefon çok gerek.

Harbi şu askerlik çok sıkıntı oraya götüreceksin asker almam diyecek kargoya vermek için dışarı çıkartmayacaklar el koyacaklar öyle iş olmaz harbi saçmalık.

Bankomat kart mı hocam? Öyleyse daha iyi ve güvenli. Ama kantinde kart geçer mi bilmiyorum ben de?

Normal hesap veya kredi kartı emin değilim ama hesap kartı olarak ben VakıfBank götüreceğim. Ziraat Bankası da var ama VakıfBank para yollarken para kesmiyor avantajlı diye.

Bankomat kart mı hocam? Öyleyse daha iyi ve güvenli. Ama kantinde kart geçer mi bilmiyorum ben de?

Benim kuzenim kart götürdü hesap kartı sorun yaratmaz dedi ben yine de teslim olmadan oradan bir askere danışırım eğer nakit ise en yakın bankamatiğe giderim.

Askere 1 gün erken giderim ona göre sigara, kartdan mı yoksa nakit mi vesaire onlarla uğraşırım sorun çıkmaması için.

El koyma falan yok ben akıllı telefon götürdüm eve kargoladılar kendileri. Nakit sorun olmaz sadece içeride kullanılmıyor.

Hocam MP3 destekleyen kamerasız bir telefonu içeri sokamadıktan sonra ne işime yarayacak ki kimseyi aratmıyorlarsa veya müzik dinleyemedikten sonra ne gereği var.

MP3 destekleyen ve kamerasız bir telefon yasak değil zaten ben öyle girdim. :D

Hocam kaçak kendi hattımı sokmamın yöntemi var mı kuzenim kendi hattını götür dedi "kendisi kaçak şeklinde kameralı ve kendi hattını soktu" ben tuşlu kamerasız MP3 destekli telefon götüreceğim telefon bağımlılığım normal hayatta da yok. Not: Hat annemin üzerine 7 yıldır annemin üzerine kayıtlı sorun teşkil eder mi?

Jiletli tıraş makinesi götüremezsin, şarjlı tıraş makinesi götüremezsin, kartuşlu tıraş aleti götürebilirsin. Sigaraların girişteki askerlerin mezesi olabilir, tamamen girişteki arkadaşlara bağlı, yani bu sigaraları buraya sokamazsın deyip bütün sigaralarına çökme ihtimalleri var. Tırnak makasının da törpü yerini koparmazsan almayabilirler, ya da orada kırarsın eğer almazlarsa. Telefon da tuşlu telefon götürebilirsin, eğer akıllı telefon götürürsen PTT Kargo ile evine geri yolluyorlar. Kıyafet konusunda da normalde istihkak veriliyor ama bazı yerlerde verilmiyor diye duydum, o yüzden sen tedarikli git. İç çamaşırını bol bol almanda fayda var.

Merhaba, ben gillette sensor 3 alacaktım götürmek için ama galiba o jiletli makine türüne giriyor, kartuşlu olarak ne götürmemi önerirsiniz bir de askeriyenin içindeki kantinden tıraş bıçağı olarak ne satılıyor permatik falan mi?

Merhaba, ben Gillette Sensor 3 alacaktım götürmek için ama galiba o jiletli makine türüne giriyor, kartuşlu olarak ne götürmemi önerirsiniz bir de askeriyenin içindeki kantinden tıraş bıçağı olarak ne satılıyor permatik falan mi?

Hocam ben 6 ay süren askerliğim boyunca bunu kullandım: Gillette Blue3 Hybrid Erkek Tıraş Makinesi + Yedek Tıraş Bıçağı 9'lu Sensor 3'ün de kartuşlu olduğunu görüyorum, onda da sıkıntı çıkmayacaktır. Bildiğimiz geleneksel jilet takılan tıraş makineleri vardır, onlar yasak. Onun dışında gideceğin yere de bağlı olarak kantinden her türlü permatik vesaire ihtiyaçlarını giderebilirsin. Zaten istihkak olarak da permatik veriyorlar.

Hocam ben 6 ay süren askerliğim boyunca bunu kullandım: Gillette Blue3 Hybrid Erkek Tıraş Makinesi + Yedek Tıraş Bıçağı 9'lu sensor 3'ün de kartuşlu olduğunu görüyorum, onda da sıkıntı çıkmayacaktır. Bildiğimiz geleneksel jilet takılan tıraş makineleri vardır, onlar yasak. Onun dışında gideceğin yere de bağlı olarak kantinden her türlü permatik vesaire ihtiyaçlarını giderebilirsin. Zaten istihkak olarak da permatik veriyorlar.

Bilgilendirme için teşekkür ederim, bir sorum daha olacak şunu kesin götürmelisin diyebileceğin bir şey var mı internetten bakıyorum tuvalet kağıdı bile götür diyorlar chat GPT'ye sordum en son o da iç çamaşırı ve tırnak makası hariç hiçbir şey götürmene gerek yok dedi :D

Bilgilendirme için teşekkür ederim, bir sorum daha olacak şunu kesin götürmelisin diyebileceğin bir şey var mı internetten bakıyorum tuvalet kağıdı bile götür diyorlar chat GPT'ye sordum en son o da iç çamaşırı ve tırnak makası hariç hiçbir şey götürmene gerek yok dedi :D

Hocam deodorant götürebilirsin. Ben birkaç tuvalet kağıdı götürdüm ama kullanmama gerek kalmamıştı. Eğer çamaşırlarını çok sık yıkayamazsan terleyeceğin için koku sıkıntı olabilir. Botlar vurur diye vatka alabilirsin, gerçi vatka hemen ezilip etkisini kaybediyor ama yine de götürülebilir. Ayak kokusu önleyici alabilirsin. Onun dışında yapay zekanın da dediği gibi bol bol iç çamaşırı al, çorap al. Yedekte dursun diye 2-3 tane fanila al. Aklıma başka bir şey gelmedi. Ben zaten fazla bir şey götürmemiştim. Aslında "askere giderken alınması gerekenler nelerdir?" diye araştırırsan sana bir liste çıkar, oradaki her şeyi götürürsen senin lehine olur ama çaldırmamaya dikkat et. İğne iplik alabilirsin, acemilikte piyade, jandarma gibi sınıfların rozetlerini dikmen isteniyor ve yine bir yırtığın falan olursa dikersin. Dolapları kilitlemek yasak olduğundan dolayı çalma olayı çok oluyor ve senin "bu ne alaka ya?" diyebileceğin şeyleri bile çalabiliyorlar. Benim banyo lifimi çalmışlardı mesela :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı