The Fate
Hectopat
Bankomat kart mı hocam ? Öyleyse daha iyi ve güvenli. Ama kantinde kart geçer mi bilmiyorum ben de?Nakit para yerine kart geçerli diye biliyorum yasak galiba nakit.
Bankomat kart mı hocam ? Öyleyse daha iyi ve güvenli. Ama kantinde kart geçer mi bilmiyorum ben de?Nakit para yerine kart geçerli diye biliyorum yasak galiba nakit.
@Gerald_Emo hayır duyarsın. MP3 destekli bir tuşlu telefon çok gerek.
Bankomat kart mı hocam? Öyleyse daha iyi ve güvenli. Ama kantinde kart geçer mi bilmiyorum ben de?
Bankomat kart mı hocam? Öyleyse daha iyi ve güvenli. Ama kantinde kart geçer mi bilmiyorum ben de?
El koyma falan yok ben akıllı telefon götürdüm eve kargoladılar kendileri. Nakit sorun olmaz sadece içeride kullanılmıyor.
MP3 destekleyen ve kamerasız bir telefon yasak değil zaten ben öyle girdim.![]()
Jiletli tıraş makinesi götüremezsin, şarjlı tıraş makinesi götüremezsin, kartuşlu tıraş aleti götürebilirsin. Sigaraların girişteki askerlerin mezesi olabilir, tamamen girişteki arkadaşlara bağlı, yani bu sigaraları buraya sokamazsın deyip bütün sigaralarına çökme ihtimalleri var. Tırnak makasının da törpü yerini koparmazsan almayabilirler, ya da orada kırarsın eğer almazlarsa. Telefon da tuşlu telefon götürebilirsin, eğer akıllı telefon götürürsen PTT Kargo ile evine geri yolluyorlar. Kıyafet konusunda da normalde istihkak veriliyor ama bazı yerlerde verilmiyor diye duydum, o yüzden sen tedarikli git. İç çamaşırını bol bol almanda fayda var.
Merhaba, ben Gillette Sensor 3 alacaktım götürmek için ama galiba o jiletli makine türüne giriyor, kartuşlu olarak ne götürmemi önerirsiniz bir de askeriyenin içindeki kantinden tıraş bıçağı olarak ne satılıyor permatik falan mi?
Hocam ben 6 ay süren askerliğim boyunca bunu kullandım: Gillette Blue3 Hybrid Erkek Tıraş Makinesi + Yedek Tıraş Bıçağı 9'lu sensor 3'ün de kartuşlu olduğunu görüyorum, onda da sıkıntı çıkmayacaktır. Bildiğimiz geleneksel jilet takılan tıraş makineleri vardır, onlar yasak. Onun dışında gideceğin yere de bağlı olarak kantinden her türlü permatik vesaire ihtiyaçlarını giderebilirsin. Zaten istihkak olarak da permatik veriyorlar.
Bilgilendirme için teşekkür ederim, bir sorum daha olacak şunu kesin götürmelisin diyebileceğin bir şey var mı internetten bakıyorum tuvalet kağıdı bile götür diyorlar chat GPT'ye sordum en son o da iç çamaşırı ve tırnak makası hariç hiçbir şey götürmene gerek yok dedi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.