Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maltepe'yi kazanmıştım, fakat fiziksel sorunlardan dolayı mülakata bile çağırılmadım. Zaten oraya ayak uydurmak çok zor, orada okuyup okulunu bitiren kişi bambaşka biri olarak döner hayata.
Vücudumda çok sayıda morarma, eziklik mevcut. Futbolcu olduğumuzdan bu hallerde vücut. Bir de ameliyat dikiş izim var. Çağırılmayacağımı biliyordum da, niye sinir oldum anlamadım.
Benim kuzenimde askeri liseyi kazanmıştı, omurgasında ufak bir problem çıktı elediler. Dayımın oğlu da pmyo mülakatında denge tahtasından düştü süresi yetmedi onuda elediler. Seneye de ben gireceğim inşallah pmyo mülakatına bakalım ne olacak.
Valla Oğulcan abi şaka gibi gelecek ama sınavı pazartesi günü sandım meğersem sınav pazar günüymüş. Ama çok da üzülmedim doğrusu. Çünkü asker olmayı çok da istemiyordum. En azından TEOG OYP 465 puan gibi bir şey gelecek. Asıl buna çok sevindim.