Askerliği yaparken çürük raporu alınır mı?

Kahramankazan, meydan komutanlığında olsaydınız, yardımcı olurdum. Subayların numarası vardı, işini halletirebilirdim. Diğer birliklerde maalesef tanıdık yok. Yüksek ihtimalle gataya sevk edecekler. Varikosel'in varsa şayet sürekli viziteye çık, ayakta duramadığını belirt.

Varikosel için çıktım fakat doktor ameliyat olursun 20 gün rapor alırsın sonra kaldığın yerden devam edersin dedi.

"Şurdaysan yardımcı olayım, şurdaysan subay tanıdıklarım var" falan, noluyor arkadaşlar? Hani sözde torpile, üç kağıta, alavere dalavereye karşıydı herkes? Çürük almasını gerektirecek bir rahatsızlığı varsa, gider, heyet önünde muayene olur, yollarlar.

Yok öyle psikolojim bozuldu falan. Milyonlarca genç, aylarca askerlik yaptı, ne şartlarda. Alt tarafı yaptığınız yapacağınız 6 ay, ondanda yırtma peşindesiniz.
Ama lafa geldi mi hükümet falan filan eleştirmeyi bilirsiniz. Önce kendi ahlakını gözden geçirsin herkes.
Söylediklerinde haklısın tabi fakat hiçbişey sağlıktan önemli değil ben burda hizmet ederim sorun değil ama sağlık sorunlarım var bunları çözmem gerekiyor

Söylediklerinde haklısın tabi fakat hiçbişey sağlıktan önemli değil ben burda hizmet ederim sorun değil ama sağlık sorunlarım var bunları çözmem gerekiyor
Sağlık sorunun varsa çıkarsın komutana, hastaneye sevk alırsın, sağlığı askerlik yapmaya el verişli değilse yollarlar.

Çükür alma dostum benim. Çükür almak kolayına kaçıyor ama komple hayatını etkiler iş hayatını da etkiler demedi deme. Ben yaptım geldim ben de ilk haftalar aşırı bulanıyordum bitirdim geldim içim ferah 3 4 ay sabır cidden ufak bir süre.

Çürük nedir dostum ? İstediğin şey "Askerliğe el verişli değildir raporu" Ayrıca burada sana iş hayatında zorluk çekersin bilmem böyle olur gibi olumsuz şeyler diyen kişilere aldırış etme. Çünkü hiçbir şekilde etkilemiyor. Bu raporu onaylayan GATA olacak. Senin iş hayatın ile bir alakası yok. Bölük komutanına git ve seni hastaneye sevk etmesini rica et. Senin için kıta anket form doldurursa daha iyi olur.

Çürük nedir dostum ? İstediğin şey "Askerliğe el verişli değildir raporu" Ayrıca burada sana iş hayatında zorluk çekersin bilmem böyle olur gibi olumsuz şeyler diyen kişilere aldırış etme. Çünkü hiçbir şekilde etkilemiyor. Bu raporu onaylayan GATA olacak. Senin iş hayatın ile bir alakası yok. Bölük komutanına git ve seni hastaneye sevk etmesini rica et. Senin için kıta anket form doldurursa daha iyi olur.
İş hayatını askerlik çükür belgesi etkilemiyor mu? 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı