Evet birebir aynı. Otogarda buluşarak gidebiliriz. Ben de Bursa'dan geleceğim. Yani hiç yoktan ilk etapta yabancı bir ortama tek girmektense daha faydalı olur diye düşünüyorum. Yaşım 29 bu arada. Teslim için de 9'unda teslim olunmaz. Ben arkadaşlarıma sorduğumda önceleri yine 1 hafta vs. olabiliyormuş fakat covid sebebiyle sevk kağıdını aldıktan sonra sanırım test yaptırıp sonuçlanınca direkt teslim oluyoruz. Yani o hafta cumartesi veya pazar olur büyük ihtimalle.
@Elftaşı Hocam eğer birliğe beraber gitmek istersen dönüş yap buluşalım. Aynı döneme denk gelmişiz, hiç yoktan bi şekilde destek oluruz birbirimize.
Sivas'tan Kayseri'ye uğrayıp 4 yıllık üniversite arkadaşımı alarak aranıza katılacağım hocam. An itibariyle sevk belgemi aldım. 11 Haziranda arkadaşımla birlikte birliğe katılacağız. Benim yaşım 26, arkadaşım da 27-28 yaşlarında, aynı dönemin insanları sayılırız ve kafa yapılarımız aşağı yukarı tutar diye düşünüyorum.Evet birebir aynı. Otogarda buluşarak gidebiliriz. Ben de Bursa'dan geleceğim. Yani hiç yoktan ilk etapta yabancı bir ortama tek girmektense daha faydalı olur diye düşünüyorum. Yaşım 29 bu arada. Teslim için de 9'unda teslim olunmaz. Ben arkadaşlarıma sorduğumda önceleri yine 1 hafta vs. olabiliyormuş fakat covid sebebiyle sevk kağıdını aldıktan sonra sanırım test yaptırıp sonuçlanınca direkt teslim oluyoruz. Yani o hafta cumartesi veya pazar olur büyük ihtimalle.
Hocam beni de bi aksilik olmazsa arkadaşlar bırakacaklar tugaya. Oraya gelince haberleşir ya öncesinde bir şey içer ya da nizamiye önünde buluşuruz isterseniz. Ama bende evrak alma 8-9 haziran olarak görünüyor sen nasıl alabildin belgeyi ?Sivas'tan Kayseri'ye uğrayıp 4 yıllık üniversite arkadaşımı alarak aranıza katılacağım hocam. An itibariyle sevk belgemi aldım. 11 Haziranda arkadaşımla birlikte birliğe katılacağız. Benim yaşım 26, arkadaşım da 27-28 yaşlarında, aynı dönemin insanları sayılırız ve kafa yapılarımız aşağı yukarı tutar diye düşünüyorum.
Biz 10 Haziran'da otobüse binip ertesi gün sabah ineriz, sıralı şekilde girdiğimiz zaman bölük arkadaşı, koğuş arkadaşı olma durumumuz varmış sanırım. 3 kişi sırayla işlemleri yaptıralım, koğuş arkadaşı olmak için şans yaratalımHocam beni de bi aksilik olmazsa arkadaşlar bırakacaklar tugaya. Oraya gelince haberleşir ya öncesinde bir şey içer ya da nizamiye önünde buluşuruz isterseniz. Ama bende evrak alma 8-9 haziran olarak görünüyor sen nasıl alabildin belgeyi ?
Şimdi kontrol ettim evet sevk belgesini alabiliyoruz. Sizde de covid testi gibi bir durum söz konusu değil sanırım. Yakın tarihte giden arkadaşlar test sonucuna göre teslim oluyorlardı kaldırılmış sanırım normalleşme sürecinde. Ve evet benim de teslim tarihim 11 haziran. Tanışmaktan memnuniyet duyarım bu arada.
Söylediğinin aynısını söyleyen de var sen gitmeden her şey belli zaten diyen de var. Biz deneyelim ne kaybederizBiz 10 Haziran'da otobüse binip ertesi gün sabah ineriz, sıralı şekilde girdiğimiz zaman bölük arkadaşı, koğuş arkadaşı olma durumumuz varmış sanırım. 3 kişi sırayla işlemleri yaptıralım, koğuş arkadaşı olmak için şans yaratalım20'lik delikanlılarla kanka olmaya pek niyetim yok açıkçası
Benim sevk kağıdımda makam araçları sürücüsü yazıyor, benim ehliyetim yokSöylediğinin aynısını söyleyen de var sen gitmeden her şey belli zaten diyen de var. Biz deneyelim ne kaybederizGözüm alışsın diye an itibariyle tavuk poposu gibi gezmeye başladım
Ahahaha zaman geçirmek için çok mantıklı. Kendimi oğlum hayatının RP'sini yapmaya gidiyorsun diye sürekli telkin ediyorum. Umarım rage quit atmamBenim sevk kağıdımda makam araçları sürücüsü yazıyor, benim ehliyetim yokOrada birşeye verirler muhakkak. Önlü arkalı girelim, şansımızı demeyelim Aynı koğuşa düşersek acemi birliği boyunca gaming sistem toplar, parça falan değişiriz keyfimize göre
Selam. Acemiliği hava er eğitim tugay komutanlığı'nda yapacağım. Bu bitince kalırım belki bilmiyorum veya başka hava üslerine gönderilirim.
Merak ettiğim mavi kıyafet mi yoksa normal asker kıyafetimi giyeceğim? Ben genel olarak mavi gördüm. Bu yüzden sormak istedim. Daha önce burada yapan oldu mu? Nasıl bir yer?
Sanırım orada değişiyormuş bu statüler, meslek falan soruluyormuş ona göre istihdam edilecekmişiz. Güzel bir koğuş ortamı oluşsun da gerisine katlanırız bir şekildeAhahaha zaman geçirmek için çok mantıklı. Kendimi oğlum hayatının RP'sini yapmaya gidiyorsun diye sürekli telkin ediyorum. Umarım rage quit atmamBenimki grup elektrojen yardımcısı şöyle bir şey. Çekeceğimiz var gibi ben ne anlarım teknisyenlikten elektronikten
Acemiliği atlatırsak gerisi çorap söküğü gibi gelir sanki hocam, maksadımız acemiliği güzel bir şekilde atlatmak, ustalık farklı bir yer gelirse de sağlık olsun diyeceğiz hep birlikteÖnden tanış olursak orada birbirimize destek oluruz demişsiniz de aklıma geldi. 2014’te Kastamonu’da acemilik yaptım. Apartmandan çocukluk arkadaşımla gitmiştik, onun da orasıydı. Birbirimize destek oluruz diye seviniyorduk. Kapıdan girdik, onun ustalığı Diyarbakır’dı, başka bölüğe verdiler, benim Van’dı ben başka bölüğe, orada ayrıldık. O günden sonra 15 gün boyunca çocuğu hiç görmedim, üstelik koğuşlarımız aynı binada altlı üstlü katlarda olmasına rağmen
Acemilik güzeldir, iyi arkadaşlıklar kurulan yerdir, ustaya geçince kıymeti anlaşılır genelde.