Askerlik üniversiteden dolayı üçüncü kez tecil edilebilir mi?

ao18

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki senelik örgün üniversite bitirdim, sonra AÖF'den (2 yıllık) ayrı bir bölüm bitirme kararı aldım, askerlik iki kere tecil oldu. Şimdi ise okulun son senesi bıraktığım dersler var ve e-Devlet'e bir baktım ertelemenin bitmesine 4 gün kalmış. Askerlik şubeye gittim derslerim var dedim, onlar biz iki yıllığı görmüyoruz 4 yıllık okuman lazım dedi. "Yüksekokula değil fakülteye kayıt olman gerek." dedi. Bu ne demek yani açık öğretimden 4 yıl falan bölüm bulabilir miyim? Geçenki YKS ve DGS'ye girdim. Sizler ne yaptınız ya da ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıllık okulum var demedin mi? Dönem harcını ödedikten sonra okul otomatik tecil eder. Harcını ödemezsen askere gitmen gerekiyor, tecil edemezsin.
evet hocam dedim ama askerlik şube 4 yıllık olmalı dedi bana. 2 yıllığı yok gibi görüyoruz diyorlar kendileri

evet hocam dedim ama askerlik şube 4 yıllık olmalı dedi bana. 2 yıllığı yok gibi görüyoruz diyorlar kendileri
Askerlik şubesi büyük ihtimalle başından savmış. Ben açıktan 2 yıllık okurken 4 yıl tecil ettirdim, okul kendisi yapıyordu zaten. AÖF'den okuyorsun harcını yatırdıysan üniversiteyi ara, onlar yönlendirirler seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı