Kısa özeti şöyle:Askerlik nasıldı hocam kısa bir şekilde anlatır mısınız. 8 ay sonra bence yolcuyumda.
Silah eğitimi, silah sıkma vb.Kısa özeti şöyle:
Alt devre balık gibidir susuz yaşayamaz.
Çürük alma ihtimalim var hastalığımdan dolayı. Nasipte varsa gidicem.Arkadaşlar çürük alın yine gitmeyin. Benim size tavsiyem budur. Ben Genelkurmay'da askerlik yaptım fakat şunu gördüm silah eğitim fasa fiso. Gideceğinizde rütbelilerin ayakçısı olacaksınız.
Beni dinle gitme. 6 ay vakit kaybı. Ben aile zoruyla gittim. Afedersin baya pişmanım. Kurallar gereği nazik konuşuyorum.Çürük alma ihtimalim var hastalığımdan dolayı. Nasipte varsa gidicem.
Hastalığınız veya askerliğe muaf olucak bir sebeb yoksa zorunlu değil mi askerlik yapmak?Beni dinle gitme. 6 ay vakit kaybı. Ben aile zoruyla gittim. Afedersin baya pişmanım. Kurallar gereği nazik konuşuyorum.
Ablamın eşi demişti seni askere almazlar diye bu hastalığından dolayı bakalım bekliyip görücez artık.Zorunlu ama bitirince bana hak vereceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.