Aşkı tadın

Tam tecrübelerimden yola çıkarak tavsiye vereyim diyorum ama forumun yaş ortalamasını hatırlıyorum. Şimdi emin olamadım arkadaşın aşk dediği aşk mıydı gerçekten? Yoksa boş yere yazıp çizmenin anlamı yok :)

Yine de temel bilgiyi bilmeyenlere vereyim. Unutmak için;

1- "Gözden uzak olan gönülden de Irak olur"
2- "Zaman her şeyin ilacıdır.

"Aynen knk hayatımın sonuna kadar oyun oynıcam pc oynıcam sevgiliye gerek yok ya napcam onla pc bana yeter knk evet"

PC ile sevişilebilinse olur aslında... Ya da laptop falan daha minyon tipli. Hmm... 🤔

Reddedilme korkusu kadar saçma bir şey yok, önce bir tartman lazım. Seninle ilgileniyor mu? Eğer öyleyse açılırsın reddederse salarsın.

Yani fikirlerimiz düşünce yapılarımız birbirimize çok benziyordu lise zamanında zaten o yüzden iyi arkadaştık. Uni de aramız eskisi kadar değildi ama hâla konusuyorduk daha doğrusu arkadaş grubumuzla konuşuyorduk. Özel olarak konuşma azalmıştı. Her birimiz bir yerlere dağıldı konum olarak uzaklaştık. Şu an onun işi var benim yok kendimi küçük görüyordum zaten bu daha da arttırdı. Gün geçtikçe sevgim daha da büyüyor azalma olmuyor ileride illaki soyleceğimde ben dediğim gibi ciddi düşünürüm onunla ama aramızda kötü şeyler olursa tamamen yıkılırım. O korkuda eklenince maalesef...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı