Asla Almayacağınız Bir Telefon Markası

Çoklu şık seçebilirsiniz.


  • Oy verenlerin toplamı
    151
Samsung pil, donma kasma, kardeşimde j8 var 5 ayda kamerası performansını kaybetti, Asus LG bunlardan uzak durun, Sony vs bitti zaten
Çinli firmalar gayet güzel xiaomi redmi note 7den yazıyorum (kamerası iPhone 8den iyi çekiyor araştırın
Vestel general mobile bunlar anne telefonu bile olamaz uzak durun😄
Asus neden kullanmamalıyız anlamadım. 2 senedir kullanıyorum batarya performası bile düşmedi.
 
Ben günümüzde telefondan ne beklenildiğinden pek emin değilim. 2014 yılında aldığım Note II hala taş gibi sağlam. Samsung harici telefon kesinlikle almam.
 
En çok kullandığım Android telefon markası Samsung. Yıllarca kullandığım alt ve üst modellerde sürekli zamanla yaşanan performans kayıpları oldu. Kasmalar, donmalar ve pil sorunları. Apple için yeni güncellemelerle cihazı yavaşlatıyor iddiası ortaya atılmıştı. Samsung için denmiş olsa daha yerinde olurdu. Hiçbir Samsung ürününün satın alınan ilk günü ile 2 yıl sonrası aynı olmuyor. Ciddi performans kayıpları oluyor.

Bu zamana kadar kendime ait olarak sadece 2 adet Apple ürünü kullandım. iPhone 5S ve iPhone 7.
3 yıldır iPhone 7 kullanmaktayım, satın aldığım günden farksız durumda. Kendi işletim sistemini kullanması bence ömrünü uzatan en büyük etmen. Üst modelini almam için tek geçerli sebep yeni çıkan modellerde kameranın gelişen teknoloji ile daha kaliteli olması.
 
Vestel, yabancı telefonlara vergi eklensin dedi, vergi eklediler, hemde 2 defa. Üstüne radyo bedeli mi ne aldılar. Vestel zaten almam, Zorlu holding ile bağlantılı hiçbir şeye elimi sürmem. Şuanda 2000 liraya satılan telefonlar 1500 lira olması lazım bu vergileri ve radyo parasını kaldırınca. Bu normal vatandaşın cebinden çıkıyor, direk onları hedef alan bir hareket.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı