ASMR İzlemek Saçma mı?

ASMR İzlemek Saçma Mı?

• Oy verenlerin toplamı
    115
Hiç de orgazm olmuyor beynim falan. Yaptıkları her aptalca şeye bir kılıf uydurarak bir amacı varmış gibi gösteriyorlar. Tiktok bile bunlardan daha samimi.
Başta bende öyle düşünüyordum. Stereo ile daha anlaşılır gelmeye başladı. Gece 1-2 arası sırf bunları sessiz bir ortamda dinlersen, çıkardığı sesler hoşuna gidebiliyor. Dediğim gibi konunun amacı düşüncelerinizi öğrenme. Ben saçma bulmuyorum, bu işi yapan milyonlarca da insan var, ve bu olay bilimsel bir şey; yani bunu yapıyor olmam bana pek "Tik Tok" da ki insanları izliyormuşum gibi hissettirmiyor.

Kişiden kişiye değişir. İsteyen istediğini dinler, izler. Bu arada PierreG ASMR ve Marno ASMR'ı tavsiye edebilirim.

Ben Bob Ross videoları izliyorum. Onun sesi zaten getiriyor uykumu. Onun dışında abone olduğum kanalların çoğu uyku getirici etki yapıyor. Eşya restorasyonu, resim restorasyonu, woodworking, ilkel doğadaki malzemelerle evler vs. yapanlar :) Bir ara kafa ayarını açıp izlemeden dinliyordum ama bütün bölümler tükendi :)

Dostlarım herkese iyi geceler, soru cidden saçma olabilir ama böyle bir soruyu cidden soruyorum. Son 2-3 aydır ASMR videoları seyrediyorum. Rusça, Türkçe, ingilizce vs. cidden geceleri izlemek beni rahatlatıyor ve uykumu getiriyor. Yatmadan önce stresliyken ASMR izlemem stresimi azaltıyor. İzliyorum ama bir yandan da durmadan "Ben ne yapıyorum?" sorusu. Sizce ASMR videoları izlemekte bir sakınca var mıdır? Saçmalamış olabilirim kusura bakmayın.

Biraz geç görmüşüm konuyu 😂 Neden bir sakınca olsun ki? Bu seslerle uyuyan birçok insan var.

Ama ben mizofoniden muzdarip olduğum için bu seslere denk geldiğimde Hulk'a dönüşerek etrafımdaki her şeyi kırmak istiyorum mesela 🤷‍♀️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı