Çirkinim demeniz kendinize özgüveniniz olmamasından kaynaklıdır ve bana göre dış görünüştense iç güzellik önemlidir hocam dert etmeyin takmayın kimseyi asıl onlar çirkin oluyor.Hayvan gibi asosyalim bi de hayvan gibi çirkinim bu ikisi birleşince intihara meyilli oluyorsun otomatikman.
12-16'mı bu sağlığınızıda zararlı. Eski Metin2 günlerim aklıma geldi. Hüzünlendim.Asosyal birisiyim arkadaşım yok instagramda 11 bin takipçim var ama yinede asosyalim bilgisayar başında günde 12-16 saat arasında duruyorum. Gayet memnunum en azından yılışık insanlar yok.
Hocam sağlığa zararlı ben memnunum pek rahatsız olmuyorum yemeğimi yiyorum yürüyüşümü yapıyorum uyku düzenim iyi 1 yıldır aynıyım sorun çıkmadı umarım çıkmaz çünkü eğer sosyal hayata geçersem kabız kitle ile karşı karşıya kalacağım12-16'mı bu sağlığınızıda zararlı. Eski Metin2 günlerim aklıma geldi. Hüzünlendim.![]()
Emin olun çoğu kişi sizin gibi yaşıyor. Sosyal medyada hayatını harikaymış gibi gösteren insanların bir çoğu rol yapıyor. Size tavsiyem kendinize güzel insanlar tanıyabileceğiniz hobi edinin. Bisiklet, Uzakdoğu sporları, dağcılık gibi. Hem daha aktif yaşantınız olur, hem de farklı insanlar tanımış olursunuz.
Sağlığınızdan olursunuz bu gidişle gerçekten.Hayvan gibi asosyalim bi de hayvan gibi çirkinim bu ikisi birleşince intihara meyilli oluyorsun otomatikman.
Elomdan dolayı pek sinir hastası olmuyorum steamdan ekleyin o halde hocam wssdante35.@Silinen üye Malesef League of Legends'i sinir hastası olmamak için geçen sene bıraktım. Bıraktığım içinde mutluyum geri dönmeyide düşünmüyorum. Sizi bol Victory'ler.
12-16'mı bu sağlığınızıda zararlı. Eski Metin2 günlerim aklıma geldi. Hüzünlendim.![]()
Kardeşim spor falan fasa fiso insan ha diye birden spora başlayamaz. Basbaya bildiğin çirkinim işte lan. Ne yaparsanız yapın çocuklarınızın ağızdan nefes almasına izin vermeyin burnu tıkalıysa ameliyat ettirin. Ağızdan nefes alan insan %100 çirkindir. Benim ailem gibi salak olmayın. Tipsizseniz çocuk yapmayın. Benim gibi tipsiz bir ürün çıkar ortaya sonra. Genetik her şeydir.Sağlığınızdan olursunuz bu gidişle gerçekten.
Kafaya takmayın zaten evdesiniz diyelim görüntüye takmayın.
Şahsen 2 haftadır tavuskuşu gibi saçlarımla geziyordum bugün kestirdim kestirmez olaydım.
Lütfen bu yaz bir spor salonuna gitmeyi deneyin emin olun biraz özgüven ve kendinizle barışırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.