Asosyal olduğunu düşünen var mı?

Asosyal birisiyim arkadaşım yok instagramda 11 bin takipçim var ama yinede asosyalim bilgisayar başında günde 12-16 saat arasında duruyorum. Gayet memnunum en azından yılışık insanlar yok.
Hayvan gibi asosyalim bi de hayvan gibi çirkinim bu ikisi birleşince intihara meyilli oluyorsun otomatikman.
Çirkinim demeniz kendinize özgüveniniz olmamasından kaynaklıdır ve bana göre dış görünüştense iç güzellik önemlidir hocam dert etmeyin takmayın kimseyi asıl onlar çirkin oluyor.

Asosyal birisiyim arkadaşım yok instagramda 11 bin takipçim var ama yinede asosyalim bilgisayar başında günde 12-16 saat arasında duruyorum. Gayet memnunum en azından yılışık insanlar yok.
12-16'mı bu sağlığınızıda zararlı. Eski Metin2 günlerim aklıma geldi. Hüzünlendim. :)

12-16'mı bu sağlığınızıda zararlı. Eski Metin2 günlerim aklıma geldi. Hüzünlendim. :)
Hocam sağlığa zararlı ben memnunum pek rahatsız olmuyorum yemeğimi yiyorum yürüyüşümü yapıyorum uyku düzenim iyi 1 yıldır aynıyım sorun çıkmadı umarım çıkmaz çünkü eğer sosyal hayata geçersem kabız kitle ile karşı karşıya kalacağım :D
Lol oynuyorsanız ekleyin gireriz hocam. Light of goddes kullanıcı adım.

Emin olun çoğu kişi sizin gibi yaşıyor. Sosyal medyada hayatını harikaymış gibi gösteren insanların bir çoğu rol yapıyor. Size tavsiyem kendinize güzel insanlar tanıyabileceğiniz hobi edinin. Bisiklet, Uzakdoğu sporları, dağcılık gibi. Hem daha aktif yaşantınız olur, hem de farklı insanlar tanımış olursunuz.
Hayvan gibi asosyalim bi de hayvan gibi çirkinim bu ikisi birleşince intihara meyilli oluyorsun otomatikman.
Sağlığınızdan olursunuz bu gidişle gerçekten.
Kafaya takmayın zaten evdesiniz diyelim görüntüye takmayın.
Şahsen 2 haftadır tavuskuşu gibi saçlarımla geziyordum bugün kestirdim kestirmez olaydım.
Lütfen bu yaz bir spor salonuna gitmeyi deneyin emin olun biraz özgüven ve kendinizle barışırsınız.

@Silinen üye Malesef League of Legends'i sinir hastası olmamak için geçen sene bıraktım. Bıraktığım içinde mutluyum geri dönmeyide düşünmüyorum. Size bol Victory'ler.

@Silinen üye Malesef League of Legends'i sinir hastası olmamak için geçen sene bıraktım. Bıraktığım içinde mutluyum geri dönmeyide düşünmüyorum. Sizi bol Victory'ler.
Elomdan dolayı pek sinir hastası olmuyorum steamdan ekleyin o halde hocam wssdante35.

Sürekli dışarıya çıkıp sosyal olanlar nedense elinde sürekli telefonla gezip İnstagram'da paylaşım yapıyor. Öyle sosyal olacağıma hiç olmam. Evde şuanlık mutluyum.

Sağlığınızdan olursunuz bu gidişle gerçekten.
Kafaya takmayın zaten evdesiniz diyelim görüntüye takmayın.
Şahsen 2 haftadır tavuskuşu gibi saçlarımla geziyordum bugün kestirdim kestirmez olaydım.
Lütfen bu yaz bir spor salonuna gitmeyi deneyin emin olun biraz özgüven ve kendinizle barışırsınız.
Kardeşim spor falan fasa fiso insan ha diye birden spora başlayamaz. Basbaya bildiğin çirkinim işte lan. Ne yaparsanız yapın çocuklarınızın ağızdan nefes almasına izin vermeyin burnu tıkalıysa ameliyat ettirin. Ağızdan nefes alan insan %100 çirkindir. Benim ailem gibi salak olmayın. Tipsizseniz çocuk yapmayın. Benim gibi tipsiz bir ürün çıkar ortaya sonra. Genetik her şeydir.

Ben. Genel olarak ev okul olarak takılan bir insanım. Her dönemde yani ilkokul, lise, üniversite belli 2-3 arkadaşım oldu onlarla sohbet muhabbet ettim. Hatta biraz önce ilkokuldan beri görüşmediğim arkadaşım aradı bi görüşelim diye ulan bu nereden çıktı diye düşünüyorum. İyi ki şu an aynı şehirde değiliz ve ben gittiğimde o da oradan gitmiş olur diyorum çünkü adamla artık bir sohbet, ortak konum kalmadı. Zoraki geliyor bu durumlar bana hep. Bayramdan bayrama görüşülen akraba gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı