Asosyal oldum

LisanDev

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcılık (Python)
Olay şöyle: Ben kendime bir setup kurdum ve hayattan bağlantımı kestim, mesela ailem vs. gezmeye gidiyorlar ama ben gitmek istemiyorum. İçime bir huzursuzluk çöküyor ortam kalabalık olduğu için gitmek istemiyorum, bir de şöyle bir durum var; bir kendi yaşıtlarıma bakıyorum mis gibi yakışıklı bir kendime bakıyorum hiç yakışıklı değilim. Bir yandan da bundan utanıyorum, belki de tek çözüm kendime çeki düzen vermektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü kendin belli etmişsin aslında :)

Bende tam olarak böyle oldum, dışarı çıkmak istemiyorum sürekli pc başında durmak istiyorum, arkadaş sayımda oldukça azaldı, bu durumu yaşayıp da kurulan varsa bende bi öneri alabilirim

Olay şöyle: Ben kendime bir setup kurdum ve hayattan bağlantımı kestim, mesela ailem vs. gezmeye gidiyorlar ama ben gitmek istemiyorum. İçime bir huzursuzluk çöküyor ortam kalabalık olduğu için gitmek istemiyorum, bir de şöyle bir durum var; bir kendi yaşıtlarıma bakıyorum mis gibi yakışıklı bir kendime bakıyorum hiç yakışıklı değilim. Bir yandan da bundan utanıyorum, belki de tek çözüm kendime çekidüzen vermektir.

İnan en iyisi bu.

Yorumdakileri anlamadım herhalde asosyalliğini övmeye çalışmış. Dostum benim bilgisayarı günde 8 saat kullanıyorsa artık yavaş yavaş 7-6-5 diye azaltmaya çalış ve dışarı çık. Ailen ile vakit geçir. Ailenle yediğin 25 dakikalık dışında hiç görmüyorsun. Yanlarına git otur sohbet et muhabbet et. Dışarı çık. Arkadaşın varsa dışarı çıkmayı teklif et. Kendin dışarı çık. Spora başlamanı tavsiye ederim. Yağ oranını azaltıp güzel bir hobi bulacaksın. Bilgisayar ile bir yere gelemeyeceksin inan bana.
@Bartek59 down vermene gerek yoktu dostum :D.

Son düzenleme:
Olay şöyle: Ben kendime bir setup kurdum ve hayattan bağlantımı kestim, mesela ailem vs. gezmeye gidiyorlar ama ben gitmek istemiyorum. İçime bir huzursuzluk çöküyor ortam kalabalık olduğu için gitmek istemiyorum, bir de şöyle bir durum var; bir kendi yaşıtlarıma bakıyorum mis gibi yakışıklı bir kendime bakıyorum hiç yakışıklı değilim. Bir yandan da bundan utanıyorum, belki de tek çözüm kendime çeki düzen vermektir.
Kalabalık ortamlardan uzak kaldıkça beyin kendini rahatsız hissedebilir muhtemelen yalnız kaldığından bu. Dışarı çıkarak aşabilirsin zannımca.
bir kendi yaşıtlarıma bakıyorum mis gibi yakışıklı bir kendime bakıyorum hiç yakışıklı değilim.
Yaş kaç bilmiyorum ama çan eğrisi gibi bak bu duruma bir kaç insan yakışıklı fakat insanların %80-90ı ortalama tipte ve ortalama tip eli yüzü düzgün kişiler demek. Özgüven problemleri kendine işkence ettiğin bir bakış açısı.

Kalabalık ortamlardan uzak kaldıkça beyin kendini rahatsız hissedebilir muhtemelen yalnız kaldığından bu. Dışarı çıkarak aşabilirsin zannımca.

Yaş kaç bilmiyorum ama çan eğrisi gibi bak bu duruma birkaç insan yakışıklı fakat insanların %80-90ı ortalama tipte ve ortalama tip eli yüzü düzgün kişiler demek. Öz güven problemleri kendine işkence ettiğin bir bakış açısı.

Bütün mesajları okudum öncelikle yaşım 17 ve inanınki denedim dediklerinizi ama olmuyor bir şey çekiyor beni hatta PC'yi kaldırdığım bile oldu ama yapamıyorum.

Bütün mesajları okudum öncelikle yaşım 17 ve inanınki denedim dediklerinizi ama olmuyor bir şey çekiyor beni hatta PC'yi kaldırdığım bile oldu ama yapamıyorum.

Psikoloğa gitmeyi deneyebilirsin şaka yapmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağılık kompleksi + Sosyal anksiyete. Psikoloğa görün tedavilere başla. Muhtemeln maruz kalma tedavisini kullanır sende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00