Asosyallik Ve Sosyal İnsanları Kıskanma

Ben teşekkür ederim. Dediğim gibi bu durumu aşamama gibi bir problem olursa destek almalısın. Emin ol yaş büyüdükçe daha büyük sıkıntılara yol açar.
Desteği kendi kendime konuşma ve hayali bir arkadaşımın olması sebebiyle almayı düşünüyorum. Bu durumun ileride daha fazla sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.

Ben de MCR veya GreenDay'i takip ederim genelde.
Punk,Rock,Caz dinlerim, bence bir deneyin.

Ağırlık sporlarından biri olan Powerlifting sporu ile 1.5 yıldan beri ilgileniyorum. Alkol veya sigara asla kullanmam ve kullanmadım. İnsanlara bunları demekten korkuyorum ve olumsuz bir cevap vermelerinden de korkuyorum. Özgüven eksikliğim tavan seviyesinde tanımadığım insan masamdan telefonumu alsa tepki gösteremeyeceğim. Müzik olarak yabancı Heavy Metal, Rock ve Old School Hip Hop dinliyorum ve kendi kendime müzik söylemeyi de severim. Güzel tespit etmişsiniz.
Ben de MCR veya GreenDay'i takip ederim genelde.
Punk,Rock,Caz dinlerim, bence bir deneyin.
Green Day hoşuma giden gruplardan.
Şuan beni tek mutlu eden şey az önce 2.el R9 280X sipariş etmiş olmam. Oyun oynamayı da severim.

Bende kıskanıyordum önemli olan o duygularını inkar etme gerçekten neden öyle olduğunu kabul etmen önemli kendinle yüzleşmen durumu inkar edipte kendin ile savaşmaya öyle değilmiş gibi davranmamaya çalış ben yaptım o hatayı.Genellikle de altında bazı travmalar yatıyor sanırım bende öyleydi.

Bende senin gibiyim, sürekli kendi kendime dertleşirim veya hayalimdeki oyunu tartışırım. Çünkü beni dinleyen çok az arkadaşım var ama onların bile benden sıkıldığını düşünüyorum. Bunu aşmak istemiyorum ama sana önerim şu: Okul arkadaşlarına bir konu açarak soru sor ve olacakları izle.

Ben de asosyalim. Olmak zorundayım çünkü çevremdeki insanlarla zerre uyuşmuyorum ve sıkıntı yaşarım. Ailemle bile fazla konuşmuyorum. Telefon bana yetiyor.

Asosyalsin ve okula, spora gidiyorsun. Vallahi bizde senin gibi asosyal olabilsek keşke. Ben spora bile gidemiyorum, özgüven getirecek hiçbir şeyim yok.

Hayali arkadaş iyidir, en son kendimi kendime sigara ikram ederken buldum.

aynı durumdan bende muzdaripim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…