Asosyallik Ve Sosyal İnsanları Kıskanma

Ben teşekkür ederim. Dediğim gibi bu durumu aşamama gibi bir problem olursa destek almalısın. Emin ol yaş büyüdükçe daha büyük sıkıntılara yol açar.
Desteği kendi kendime konuşma ve hayali bir arkadaşımın olması sebebiyle almayı düşünüyorum. Bu durumun ileride daha fazla sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşıyorum. Dediğiniz güzel olurdu. Samimiyetiniz için teşekkürler.

Müzik zevkim çok farklı. Çevremde ki insanlar genelde damar ve pop dinliyorlar. Ben ise yabancı Heavy Metal, Rock ve Old School Hip Hop dinliyorum.
Ben de MCR veya GreenDay'i takip ederim genelde.
Punk,Rock,Caz dinlerim, bence bir deneyin.

Dostum kitap oku, gün içerisinde insanlara teşekkür ederim, günaydın, iyi günler gibi kelimeler kullan. Tanımadığın kişilere gülümse, iş yapan esnafa kolay gelsin de, Aynada kendine bak ve güzel yanların hakkında konuş. Uyandığında gün ışığına bak ve şükret, kendin için en iyisini dile ve çalış. Spor yaparak vücudunu geliştir, dışarıda koşmaya başla. İnsanların sana ters gözlerle bakması ve ne yapıyor lan bu manyak demesinden zevk alana kadar çalışman ve kendini geliştirmen gerekiyor. Çünkü insanların ne dediğini taktığın sürece özgüven eksikliği baş gösterir, sende ki asıl korku insanlardan pozitif tepkiler almak değil de insanların senin bir yanını eleştirmesi. Bundan korkuyorsun anladığım kadarıyla, ancak doğal ve bu çağlarda normal bir şey. Dediklerimi yap, kafandaki şeyleri kağıda yaz. Müzik dinleme alışkanlığını ve izlediğin şeyleri değiştir, asla saçma sapan efkar ve motivasyon düşüren şeyler dinleme ve izleme. Alkol sigara kullanma ve her zaman seni motive edip mutlu eden şeylerle ilgilen. Bu arada sana yardımcı olacak en iyi birkaç şey; Kitap okumak, evinden uzak bir spor salonuna gitmek, bol bol dışarıya çıkıp yürümek, insanlara selam vermek ve kısa dahi olsa muhabbet etmek, müzik dinlemek, yüksek sesli şarkı söylemek ve aynada kendine iyi yanlarını söylemek, kendinde eksik bulduğun konuları düzeltmeye çalışmak ve kendini iyi tanıman olacaktır.
Ağırlık sporlarından biri olan Powerlifting sporu ile 1.5 yıldan beri ilgileniyorum. Alkol veya sigara asla kullanmam ve kullanmadım. İnsanlara bunları demekten korkuyorum ve olumsuz bir cevap vermelerinden de korkuyorum. Özgüven eksikliğim tavan seviyesinde tanımadığım insan masamdan telefonumu alsa tepki gösteremeyeceğim. Müzik olarak yabancı Heavy Metal, Rock ve Old School Hip Hop dinliyorum ve kendi kendime müzik söylemeyi de severim. Güzel tespit etmişsiniz.
Ben de MCR veya GreenDay'i takip ederim genelde.
Punk,Rock,Caz dinlerim, bence bir deneyin.
Green Day hoşuma giden gruplardan.
Şuan beni tek mutlu eden şey az önce 2.el R9 280X sipariş etmiş olmam. Oyun oynamayı da severim.

Bende kıskanıyordum önemli olan o duygularını inkar etme gerçekten neden öyle olduğunu kabul etmen önemli kendinle yüzleşmen durumu inkar edipte kendin ile savaşmaya öyle değilmiş gibi davranmamaya çalış ben yaptım o hatayı.Genellikle de altında bazı travmalar yatıyor sanırım bende öyleydi.

Bende senin gibiyim, sürekli kendi kendime dertleşirim veya hayalimdeki oyunu tartışırım. Çünkü beni dinleyen çok az arkadaşım var ama onların bile benden sıkıldığını düşünüyorum. Bunu aşmak istemiyorum ama sana önerim şu: Okul arkadaşlarına bir konu açarak soru sor ve olacakları izle.

Merhabalar. Kendimi bildim bileli 8 yıldan beri(2012'den ihtibaren) asosyalim. Bu durumdan şuana kadar asla şikayetçi olmamıştım fakat artık birşeylerin yanlış gittiğini düşünüyorum. Kendi kendime de konuşuyorum ve hayali bir arkadaşım bile var ve bu tam olarak 13 yıldan beri bu şekilde ilerliyor. Her gün sokakta yürürken bu arkadaşla dertleşiyorum sohbet ediyorum bazen farkedilecek seviyeye kadar bile geldiği olabiliyor. Çevremde hiç arkadaşım kalmadı. Hayatım okul, spor ve ders çalışmaktan ibaret duruma geldi. Malum lise son sınıf öğrencisi olarak yoğunum. Tip olarak iyi olduğumu düşünüyorum ve çevrem tarafından da beğeniliyorum. Özgüven eksikliğim de mevcut ve kimseyle tartışmayı da sevmem. "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kafasındayım yani bu gibi durumlarda. Şu aralar sosyal insanları veya sevgilisi olan insanları kıskanma durumu bende baş göstermeye başladı. Tahminimce bu durum birisinin bana "gözlerin çok güzel" veya "gözlerin mavi" demesi ile başladı. Artık buna flört mü dersiniz bilmiyorum fakat bende özgüven eksikliği olduğu için kimseyle konuşamıyorum. Kendi cinsim de ki insanlarla bile konuşma zorluğu çekebiliyorum. Şuan bu durum epeyce canımı sıkmakta ve ne yapabileceğimi bilmiyorum.
aynı durumdan bende muzdaripim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı