Asosyallikle nasıl başa çıkılır?

yalnızinsan3323

Femtopat
Daha fazla  
Direkt konuya geçeyim. 7.sınıfa gidiyorum. Asosyalim ve notlarım düşük. Notlarım düşük olduğu için hoca beni arkalara oturtuyor. Ve bu yüzden derste ders dinleyemiyorum. Evde saatlerce çalışıyorum ama notlarımı yükseltemiyorum. Ortalamam daha 7.sınıfta bile 92. Yarın sınav var stresten ne yapacağımı bilemiyorum. Abilerim ablalarım bir tavsiye verin.

Öğretmene ricada bulun, arkada dersi iyi dinleyemiyorum biraz ön taraflara oturtabilir misiniz diye.

Özel okul mu herkesin 95 üstü olması zor normalde.

Herkes değil çoğunluk. Devlet okulu.

Öğretmene ricada bulun, arkada dersi iyi dinleyemiyorum biraz ön taraflara oturtabilir misiniz diye.

Ön taraflardada sadece çalışkanlar dolu hoca hiçbirini arkaya koymaz. Bir de derste kızar onlara ispiyoncu diye adım çıkar.

Direkt konuya geçeyim. 7.sınıfa gidiyorum. Asosyalim ve notlarım düşük. Notlarım düşük olduğu için hoca beni arkalara oturtuyor. Ve bu yüzden derste ders dinleyemiyorum. Evde saatlerce çalışıyorum ama notlarımı yükseltemiyorum. Ortalamam daha 7.sınıfta bile 92. yarın sınav var stresten ne yapacağımı bilemiyorum. Abilerim ablalarım bir tavsiye verin.

Söylediğin sorunlar çok basit şeyler. Sosyalleşmek istiyorsan cesaretini topla insanlarla konuş. Dağa tırmanmak kadar zor bir şey değil bu. Ayrıca yerinde olsam hocayla konuşurum oturma düzeni için.

Mükemmelliyetçisin ve narsist bir ailede büyümüş gibisin genç adam.

Babamla çok kez konuştum. Kendi liseyi meslekte okumuş ve ona göre bu not iyi. Ama vicdanım sanki tüm emeklerini çöpe atıyorum gibi hissediyorum. Okula ne gerekse hemen alıyorlar.

Yardım edebilecek yok mu?

Söylediğin sorunlar çok basit şeyler. Sosyalleşmek istiyorsan cesaretini topla insanlarla konuş. Dağa tırmanmak kadar zor bir şey değil bu. Ayrıca yerinde olsam hocayla konuşurum oturma düzeni için.
Zorbalık var işin içinde.

Son düzenleme:
Direkt konuya geçeyim. 7.sınıfa gidiyorum. Asosyalim ve notlarım düşük. Notlarım düşük olduğu için hoca beni arkalara oturtuyor. Ve bu yüzden derste ders dinleyemiyorum. Evde saatlerce çalışıyorum ama notlarımı yükseltemiyorum. Ortalamam daha 7.sınıfta bile 92. Yarın sınav var stresten ne yapacağımı bilemiyorum. Abilerim ablalarım bir tavsiye verin.
92 iyi dostum ben 70 yapsam şükrediyordum :) liseye geçince anlarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı