Serserilerle nasıl başa çıkılır?

Bu tip insanlar 5 sene sonra 10 sene sonra o kadar pişman olacaklar ki keşke lisede uslu dursaydım derslerime çalışsaydım da bi baltaya sap olsaydım diye. Sen bu tip insanları görmezden gelmeye çalış. Sana laf atarlarsa saçma sapan espriler yaparlarsa cevap vermemeye çalış. Duyma bile. Duyup da bi hareket yaparsan onların komiğine gider daha da uğraşırlar. Moralinide bozma derslerine çalış

Bu tip insanlar 5 sene sonra 10 sene sonra o kadar pişman olacaklar ki keşke lisede uslu dursaydım derslerime çalışsaydım da bir baltaya sap olsaydım diye. Sen bu tip insanları görmezden gelmeye çalış. Sana laf atarlarsa saçma sapan espriler yaparlarsa cevap vermemeye çalış. Duyma bile. Duyup da bir hareket yaparsan onların komiğine gider daha da uğraşırlar. Moralini de bozma derslerine çalış.

Moralimi bozmuyorum zaten kralda arada zoruma gidiyor yani iste dışarıda arkadaşlar sende bir şey yap falan diyor ondan.

Okulumda hatta sınifımda bana laf atıp rahatsiz eden insanlar var. Serseri tiplerden bu insanlarla nasıl başa cikarım? Kavga edeyim desek cıkısta 20 kisi gelecekler. Laf atsak okulda saldırı yeme ihtimalım var. Siz ne yapiyorsunuz bu konularda?(o kisilerden korkmuyorum arkaları oldugu icin sıkıntı oluyor)

Bir daha yaparlarsa ani bir şekilde ittir boyun uzunsa üstüne yürü ne kadar güçlü olursa olsun psikolojik olarak rahatsız hisseder muhtemelen biraz hırpalanıp senle uğraşmayı bırakır. Bu arada bahsettiklerim tek kişi olduğu zaman geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı