Aspire 5 A515-56G GTA V'te 30 FPS veriyor

tretar

Centipat
Katılım
13 Şubat 2022
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Acer Aspire 5 A515-56G modelli laptop aldım. İçinde MX450 var ve çok düşük FPS'ler alıyorum. Mesela GTA V'te 30 FPS gibi ama başka laptop modellerinin aynı ekran kartlısı, RAM'lisi vb. testlerine bakınca yüksek ayarlarda 63 FPS falan alıyorlar. Bunun sebebi nedir, neyi yanlış yapıyor olabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka sana zahmet anlatsan bende muzdaribim aynı durumdan daha 4 sene kullanmak zorundayım bu sistemi bir yardımcı olsan.
şuan videoyu bulamıyorum ama yüksek performans modu nasıl açılır kısmı var ondan sonra yüksek performans modunda işlemci ayarları v.b nasıl açılır videoları var aynı adam anlatıyor öyle 4 5 tane video var yaparsan sorun dümdüz çözülüyor ama bilgisayarın daha hızlı ısınacağı için soğutucu almanı tavsiye ederim ( ekran kartı güncellemelerini v.b yapman lazım ek olarak)
 
Kankam aradım taradım bulamadım bir Google etkisimlere falan baksan yorum atmışsındır belki adamın kanalına. Yani param olsa yeni cihaz alırım ama yok mecbur bununla idare etmek zorundayım.

Şu an videoyu bulamıyorum ama yüksek performans modu nasıl açılır kısmı var ondan sonra yüksek performans modunda işlemci ayarları vb nasıl açılır videoları var aynı adam anlatıyor öyle 4 5 tane video var yaparsan sorun dümdüz çözülüyor ama bilgisayarın daha hızlı ısınacağı için soğutucu almanı tavsiye ederim ( ekran kartı güncellemelerini vb yapman lazım ek olarak)

Videoyu atarsan çok yardımcı olmuş olacaksın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı