Aspire 5742G güncel bios'u nasıl bulabilirim?

binbiryüz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Forumda Acer Aspire 5742 G modelli laptolar için yazılan makaleleri okudum. Sorunum için bir çözüm bulamadığım için yeni konu açtım. Şu an işletim sistemim WİN 8.1 pro ve ben işletim sistemimle uyumlu bios sürümünü bulamıyorum. Bu yüzden güncelleme de yapamıyorum. İlginize arz ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim.

Bir sorum olacak. Bu linkini attığınız dosya Win 8 ile bir problem yaşatmaz değil mi?

Deniyorum şu an ama çok yavaş formatlıyor. Quick Format yapınca da belleğin için boş gözüküyor. Bu arada hata verdi ama dediğiniz gibi yönetici modunda çalıştırdım.

Quick Format yapınca da belleğin için boş gözüküyor.
Zaten öyle gözükür problem yok. Ancak belleği neden formatlıyorsunuz. Bios'u windows üzerinde güncelleyeceksiniz bootable etmenize gerek yok.

Bu arada hata verdi ama dediğiniz gibi yönetici modunda çalıştırdım.
Yönetici olarak çalıştırınca güncelleyebildiniz mi?

Her şey sorunsuz çalıştı ama en son komut satırına ''BIOS'' komutunu girdiğimde ''kötü komut veya isim hatalı diyor'' sebebini bir türlü anlayamadım.

Sorun neden yaşatsın. Daha güncel bios ile uyumluluğu daha çok artar. Windows 8 üzerinden kurabilir miyim diyorsanız orasını tam emin değilim. Hata verirse uyumluluk modunda yönetici olarak çalıştırıp denersiniz.
Murat abi bana mesaj atar mısın? Konuşma başlatamıyorum.

komut satırına ''BIOS'' komutunu girdiğimde ''kötü komut veya isim hatalı diyor'' sebebini bir türlü anlayamadım.
Komut satırınla senin ilgin ne? Yazdıklarımı iyi okuyun.

Murat abi bana mesaj atar mısın? Konuşma başlatamıyorum.
Özel mesaj gerektiren bir durum olmadıkça başlatmıyoruz. Bir konu hakkında sorun varsa konu açıp etiketleyebilirsiniz.

Forumda windows üzerinden yapılan güncellemeyle ilgili bir makale bulamadım. Bu arada laptopum ''Acer 5742 G Win 8'' tekrar belirtmek istedim.

Güncellemeyi başarıyla yaptım ilginize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı