coldplay
Hectopat
@gdbuzul24 @Muhammet 64 @706143 Aspire 43G satın almayı düşünüyoruz @Furkanreiss ile. Sorularımız var yardımcı olabilir misiniz?
Şahsen ben yardımcı olabilirim. Sorularınız nedir?@gdbuzul24 @Muhammet 64 @706143 Aspire 43G satın almayı düşünüyoruz @Furkanreiss ile. Sorularımız var yardımcı olabilir misiniz?
Alalı ne kadar oldu batarya webde gezinirken ortalama kaç saat götürüyor hocamŞahsen ben yardımcı olabilirim. Sorularınız nedir?
Alalı 10-15 gün oldu. Eğer her şeyi kısarsanız,klavye ışığını kapatırsanız vs. 4 5 saat götürür. Ben hiç bitirene kadar bataryada kullanmadım o yüzden diğer arkadaşlar da yorum yaparsa iyi olur.Alalı ne kadar oldu batarya webde gezinirken ortalama kaç saat götürüyor hocam
Aida 64 extreme programını kurup bize pil bilgilerini atabilirmisinizAlalı 10-15 gün oldu. Eğer her şeyi kısarsanız,klavye ışığını kapatırsanız vs. 4 5 saat götürür. Ben hiç bitirene kadar bataryada kullanmadım o yüzden diğer arkadaşlar da yorum yaparsa iyi olur.
@gdbuzul24 @Muhammet 64 @706143 Aspire 43G satın almayı düşünüyoruz @Furkanreiss ile. Sorularımız var yardımcı olabilir misiniz?
Pili ve toucped dışında bir eksisini görmedim ben cihazın. Pil normal kullanımda 3-4 saat götürüyor. Şahsen ben genelde masada kullandığım için takılı kullanıyorum. Touchped sağlam çalışıyor, parmak izi gayet hızlı (telefonumdan hızlı okuyor), sadece tıklamalar çok sesli, fare ile neredeyse eşit sesler çıkartıyor. Onda da fare kullandığım için beni pek alakadar etmiyor.
İleride ihtiyaç olursa RAM eklemeyi düşünüyorum, şu an için gerek görmüyorum.
Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim, ben alalı 3 gün oluyor.![]()
Acer sitesinden finger printer sürücüsünü kurun.Bende beğendim fp ürün oyun içinde gayet ideal.
Almanızı öneririm.
@706143 hocam bende parmak izi ve yüz tanıma kullanılamıyor diyor. Nasıl aktif edebilirim.
Acer sitesinden finger printer sürücüsünü kurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.