Aspire 7 A715-43G-R233 nasıl?

Alalı ne kadar oldu batarya webde gezinirken ortalama kaç saat götürüyor hocam
Alalı 10-15 gün oldu. Eğer her şeyi kısarsanız,klavye ışığını kapatırsanız vs. 4 5 saat götürür. Ben hiç bitirene kadar bataryada kullanmadım o yüzden diğer arkadaşlar da yorum yaparsa iyi olur.

Pili ve toucped dışında bir eksisini görmedim ben cihazın. Pil normal kullanımda 3-4 saat götürüyor. Şahsen ben genelde masada kullandığım için takılı kullanıyorum. Touchped sağlam çalışıyor, parmak izi gayet hızlı (telefonumdan hızlı okuyor😀), sadece tıklamalar çok sesli, fare ile neredeyse eşit sesler çıkartıyor. Onda da fare kullandığım için beni pek alakadar etmiyor.
İleride ihtiyaç olursa RAM eklemeyi düşünüyorum, şu an için gerek görmüyorum. 🙂
Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim, ben alalı 3 gün oluyor. 🙂

@gdbuzul24 @Muhammet 64 @706143 Aspire 43G satın almayı düşünüyoruz @Furkanreiss ile. Sorularımız var yardımcı olabilir misiniz?

Bende beğendim fp ürün oyun içinde gayet ideal.
Almanızı öneririm.

Pili ve toucped dışında bir eksisini görmedim ben cihazın. Pil normal kullanımda 3-4 saat götürüyor. Şahsen ben genelde masada kullandığım için takılı kullanıyorum. Touchped sağlam çalışıyor, parmak izi gayet hızlı (telefonumdan hızlı okuyor😀), sadece tıklamalar çok sesli, fare ile neredeyse eşit sesler çıkartıyor. Onda da fare kullandığım için beni pek alakadar etmiyor.
İleride ihtiyaç olursa RAM eklemeyi düşünüyorum, şu an için gerek görmüyorum. 🙂
Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim, ben alalı 3 gün oluyor. 🙂

@706143 hocam bende parmak izi ve yüz tanıma kullanılamıyor diyor. Nasıl aktif edebilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı