Ali koray kara Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 27 30 Temmuz 2019 #1 Anakartım ASRock A320HDV RAM tırnaklarının bir tanesi açılıyor diğeri açılmıyor. Birini açıp zorladım ama çıkmıyor. Zarar gelmesinden korkuyorum.
Anakartım ASRock A320HDV RAM tırnaklarının bir tanesi açılıyor diğeri açılmıyor. Birini açıp zorladım ama çıkmıyor. Zarar gelmesinden korkuyorum.
Çözüm Shimada Sensei 30 Temmuz 2019 İki tırnağın da açıldığından emin misin Çoğu anakartta tek tırnak var ve anakart görselinde tek tırnaklı gibi gözüküyor.
İki tırnağın da açıldığından emin misin Çoğu anakartta tek tırnak var ve anakart görselinde tek tırnaklı gibi gözüküyor.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 30 Temmuz 2019 #2 Korkmayın, diğerini nasıl açtıysanız onu da öyle açacaksınız. RAM'leri tekrar takarken de bastırmanız gerekecek. Artı 0 Eksi
Korkmayın, diğerini nasıl açtıysanız onu da öyle açacaksınız. RAM'leri tekrar takarken de bastırmanız gerekecek.
TolgaB36 Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 238 30 Temmuz 2019 #3 Açtığın tırnağı kapatıp diğerini açmayı dene elbette açılacaktır. Kart yeni ise normal durumlar bunlar. Artı 0 Eksi
Açtığın tırnağı kapatıp diğerini açmayı dene elbette açılacaktır. Kart yeni ise normal durumlar bunlar.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2019 #4 İki tırnağın da açıldığından emin misin Çoğu anakartta tek tırnak var ve anakart görselinde tek tırnaklı gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi Çözüm
İki tırnağın da açıldığından emin misin Çoğu anakartta tek tırnak var ve anakart görselinde tek tırnaklı gibi gözüküyor.
T tutuklu8 Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 174 1 Haziran 2020 #5 O anakart tek mandallı diğerini zorlarsan kırarsın. Artı 0 Eksi