ASRock Almamak İçin Nedenler

• Konuyu başlatan Mert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 5.808
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Merhaba arkadaşlar. Şimdi burada ASRock almamamız için 10 neden yazalım. Herkesten somut fikirlerini bekliyorum. Buraya yazacağım.

1-MOSFET'ler dandik. @mevsres
2-555 teknolojisi saçmalıktan ibaret. @OmerGndz
3-RAM Doğal Hız desteği diğer anakartların çok gerisinde. @m3Rt

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bekliyoruz :)

- - - Güncellendi - - -

Ben de yazayım. 970 Extreme 3 anakartlarında RAM'lerin doğal hız desteği 1333 Mhz :D ASUS'ta ise 1866 Mhz.

- - - Güncellendi - - -

Recep abi'den neden(ler) bekliyoruz :D

ASRock alma(ma)k için nedenler;

1. Türkiye dağıtıcısının ASUS'un en önde ve değer katan dağıtıcılarından Çizgi Elektronik olması ve tek servis desteğinin de yine ASUS'a teknik servis desteği veren ve çok kaliteli hizmeti ile bilinen Çizgi RMA olması. ASUS ile aynı koşullarda teknik servis hizmetine sahip olması.

2. Yüksek fiyat/performans dengesi. Örneğin 970 Extreme'de doğal olmayan bellek hızı desteğinin 2133Mhz olması ve bu anakart üzerinde FX6100'ün bile 4,5Ghz stabil çalıştırabilmesi. 5GHz'de çalışıyor ama az biraz ısındı, 4,5GHz ne me yetmiyor!

3.Kore ve Japonya gibi teknoloji odaklı son kullanıcıya sahip ülkelerde bile önde gelen en çok satan anakart markası olması. (Kore'de no.1, Japonya'da no.2)

4. Dünyanın en önde gelen uluslararası donanım siteleri tarafından çok pozitif yorumlar ve birçok ödül alması. Örn.TomsHardware Extreme4 ve Extreme6 ya da KitGuru Z77 OC Formula vs. bkz. HTPC, Home Theatre PC Manufacturer & Supplier - ASRock Inc., Burada tüm ödüller için maalesef yer yok, bazı modellerde 20+ ödül.

5. X555, AXTU vb. anakart ile gelen özgün ve performanslı ÇALIŞAN teknolojiler. Özellikle uluslararası forumlarda X555 özellikleri ile çok kaliteli ve performanslı sonuçlar alan kullanıcılar mevcut!

6. Kolay hızaşırtma ve sonrasında stabil performans.

7. Zengin özellikler ve zengin özellikli BIOS.

8. Zengin ürün gamı. Dünya çapında ünlü şampiyon anakartlar; Z77 OC Formula, Fatal1ty Champion, Z77 Extreme6 ve Fatal1ty PRO vs.!

9. Dual Stack Mosfet özelliğimizi de seviyoruz :)

Vay anasını... Adam resmen ASUS'la dengiz biz kardeş ne ayak demiş. Bakınız:

''Bizim ürünleri de çizgi elektronik dağıtıyor aga hayırdır.''

Hiç güleceğim yoktu... Üst seviye modeller o kadar kötü olmayabilir ama düşük modellerinizin hiç bir ek getirisi yok. 555Fast dediğiniz teknoloji gerçek olsaydı çığır açardı.

Arkadaşım DH'den sistem önerisi almış. ASRock anakartı. Gitmiş kurmuş tabii. Bana sormadan. OC yaptık. 4.5 Ghz'de anakart kül oldu. O günden bu güne ASRock'a HAYIR!

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım DH'den sistem önerisi almış. ASRock anakartı. Gitmiş kurmuş tabi. Bana sormadan. OC yaptık. 4.5 Ghz'de anakart kül oldu. O günden bu güne ASRock HAYIR!

Bu arkadaşın ya da senin hatan da olabilir. OC yüzünden yandı diye markayı kötülemek yanlış bence.

Konuyu kapatıyorum arkadaşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı