RX 5700XT almak için nedenler

Ben size gelip burda RX 5000 serisi için konusuyorum siz gidip rx 500 serisi için açılmış bir konu atıyorsunuz. Cidden çok komiksiniz. Ve bana AMD fanboy muhabbeti yapmışsınız. Ben bu zaman a kadar 6 kere bilgisayar değiştirdim ve 5 ide intel sistemdi. 4 ay öncede fiyatları intel'e göre daha düşük ve daha performanslı olduklarını gördüğümde r5 2600 ve RX 5700 lü sistem topladım. İlk başlarda sıkıntıları yokmuydu? Vardı, vardı fakat bu sorunların bir güncelleme ile çözünülebilir olduğunu bildiğim için iade etmedim ve yaklaşık 1 ay kadar öncede o beklediğim güncelleme geldi. Şuanda hiçbir sorunum yok. Sistemim mükemmel bir oyun,yayın deneyimi veriyor bana.

Avoke almayın. O serinin MSİ'dan kaynaklı kronik bir sıkıntısı var. Sapphire Nitro+ öneririm.
Evet RX500 serisi kartlarda olan sorun RX5000 serisinde yok değil mi zaten ? Yazılımlar ekran kartının çalışmasını sağlıyor, 5000 serisi ile 500 serisi arasında ki tek fark diğer iki yazılımında farklı ekran kartı serilerini çalıştırmaları, onun haricinde zaten iki serinin kullanıcılarıda aynı yazılımı kullanıyor. Kendi ağzınla kartta sorun vardı güncelleme bekledim demişsin ki aynı şeyleri zaten ben yorumumda belirttim kullanıcılar kobay faresi gibi her sorunun çözülmesi için güncelleme bekliyor diye. Kimin komik durumda olduğu belli, daha da cevap verme.

Son düzenleme:
Yerimizi alalım.

7c6a186f-a673-49a2-afad-da40d2fbfd14-1.jpg

Şu anlık oyuna girince siyah ekrana düşüyor sürücü hatasından dolayı düzeltilir ama onun çözümde geçici çözümü daha doğrusu monitörün bağlantı kablosunu takıp çıkarmak onun dışında fiyatını sonuna kadar hak eden bir ekran kartı.

Şu anlık oyuna girince siyah ekrana düşüyor sürücü hatasından dolayı düzeltilir ama onun çözümde geçici çözümü daha doğrusu monitörün bağlantı kablosunu takıp çıkarmak onun dışında fiyatını sonuna kadar hak eden bir ekran kartı.

Ayni mesele kac surumdur devam ediyor o kadar para verecegim karta ama oyunun ortasinda kapanacak rezillik ben olsam almazdim 5700XT.

Evet RX500 serisi kartlarda olan sorun RX5000 serisinde yok değil mi zaten ? Yazılımlar ekran kartının çalışmasını sağlıyor, 5000 serisi ile 500 serisi arasında ki tek fark diğer iki yazılımında farklı ekran kartı serilerini çalıştırmaları, onun haricinde zaten iki serinin kullanıcılarıda aynı yazılımı kullanıyor. Kendi ağzınla kartta sorun vardı güncelleme bekledim demişsin ki aynı şeyleri zaten ben yorumumda belirttim kullanıcılar kobay faresi gibi her sorunun çözülmesi için güncelleme bekliyor diye. Kimin komik durumda olduğu belli, daha da cevap verme.
Ben bu sorunlar düzeltilmeden önce kartı önermiyordum zaten. Önceki mesajımda da zaten her zaman önerdiğim bir ekran kartı tarzında birşey yazmadım ve güncelleme ile düzeltilmeden önce önermezdim. İlk önce okuduğunuzu anlamaya çalışın sonra burda gelip tartışın. Ve evet kimin komik durumda olduğu apaçık ortada.

Ayrıca en son wattman hatası da 2019'da alınmış;

Konuyu AMD vs Nvidia yapmak istemiyorum fakat çıkarım yaparsak 50 bin kişi AMD'den şikayetçi dersek 30 bin kişi de Nvidia'dan şikayetçidir. Sizin kart tamamen sorunsuz muamelesi yapman cidden komik baron efendi.

Senin kuyruk acın olduğu belli fakat ben sorun yaşamıyorum, kullanan tanıdıklarım da sorun yaşamadığını belirtti, zaten yakın zamanda 6 farklı AMD sisteminin derinlemesine inceleme ve uzun kullanım testini yayınlayacağım.

Ben de RX570 kullanıcısıyım ama aynı performansı benzer fiyata bulabilseydim kesinlikle NVIDIA alırdım. Haklısınız, sorun çıksa kimsenin fikri bile olamayacak ne olduğu hakkında ama aradaki performans farkına bu riski alırım ben. Garanti denen bir zımbırtı var ki bu durumlarda yardımcı olur.

Selamlar dostlar bana madde madde ya da direkt düz olarak 5700XT almak için nedenleri söyler misiniz? Yani 5700XT'ye veya 5600XT ve 5500XT karşı yani neden bilmiyorum ama içime sinmiyor bana 5700XT almak için nedenleri söyler misiniz? Teşekkür ederim.
2060 Super tavsiye ederim.

Şimdi 6 aydır kartı kullanan birisi olarak, sadece WHQL sürücüleri kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Kullandığım marka/model özellikle burada yönetici/üye fark etmeksizin herkesi ikiye bölmüş bir ekran kartı. Ekran kartımdan çok memnunum. RX 5000 serisinde Wattman hataları yok. Sürücü problemi olduğunu söyleyenler oluyor burada ama ben hiç yaşamadım.

Bütçe 800-900 liralara kadar arttırabilirse NVIDIA 2070S veya arttırılmazsa daha düşük performanslı aynı fiyata 2060S alınabilir. Ama ben tercihimi RX 5700 XT'den yaptığım için çok memnunum.

Ayrıca en son wattman hatası da 2019'da alınmış;

Konuyu AMD vs Nvidia yapmak istemiyorum fakat çıkarım yaparsak 50 bin kişi AMD'den şikayetçi dersek 30 bin kişi de Nvidia'dan şikayetçidir. Sizin kart tamamen sorunsuz muamelesi yapman cidden komik baron efendi.

Senin kuyruk acın olduğu belli fakat ben sorun yaşamıyorum, kullanan tanıdıklarım da sorun yaşamadığını belirtti, zaten yakın zamanda 6 farklı AMD sisteminin derinlemesine inceleme ve uzun kullanım testini yayınlayacağım.
Ben hiçbir zaman ''NVIDIA'da kesinlikle bir sorun çıkmıyor, NVIDIA %100 kusursuz üretim yapıyor, NVIDIA ekran kartlarında hiç sıkıntı çıkmıyor, NVIDIA'da hiç yazılımsal sorun, coil whine felan çıkmıyor'' diye bir şey savunmadım. Ben AMD ile NVIDIA kıyaslandığında NVIDIA kullanıcılarının AMD kullanıcılarına kıyasla daha az sorun yaşadığını ve bu yüzden NVIDIA'nın tercih edilmesi gerektiğini, AMD'nin ekran kartlarında hala tam anlamıyla bir stabilite yakalayamadığını söylüyorum. Kuyruk acısı olan adam hiçbir gerekçe ve sebep göstermeden sadece kötüler ve bunun adı fanboylukdur. Benim önermeme sebebim, gerekçem ortada ve internette daha bir dolusu mevcut. Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi lanse edip bir tarafınızdan element uydurmayın Kemal efendi

Sadece Technopat ile sınırlı kalmak zorunda değilsiniz, yerli ve yabancı forumlarada bakın wattman için Kemal efendi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı