Çözüldü Asrock anakart 5 uzun bip 1 kısa bip sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

creb

Picopat
Daha fazla  
Anakart
Asrock a320m hdrv 4
İşlemci
Ryzen 5 1600 a.f
Arkadaşlar PC açarken 5 uzun diit 1 kısa dit ses çıkarıyor. Bu hata nedir? PC güncelleme yapmıştı kapattım ertesi gün sinyal yok yazısı gözüktü. Fişi çıkarıp taktığımda belli bir süre çalışmıştı PC fakat şu an hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. RAM mi bozuldu yoksa anakart falan mı?

Çözüm
Ben problemi çözdüm yazmayı unutmuşum. PC'yi başka odanın prizine taktığımda görüntü geldi. Voltaj dengesizliğinden görüntü gelmiyordu sanırım.
Evet ses geliyorsa bilgisayar açılmış görüntü de veriyor demek. Sadece görüntüyü monitöre aktaramıyorsun.

Spotify'dan müzik çalmandan bahsediyorum hiç görüntü verecek bir şeyin olmazsa bilgisayar direkt açılmaz.
Yarın display port kablo edinip denemem lazım. Ekran kartı hala canlı gibi 🥹

PC açıkken mi ekran kartını çıkarıyım anlamadım :d işlemcimde grafik kartı yok görüntü alamıyorum.

Yok PC'yi kapat ekran kartını çıkar öyle ezbere Spotify'dan müzik açmayı dene ses alabilecek misin diye. Normalde ekran kartı bozuk olsa yokmuş gibi görüp masaüstüne bile gelemeyip müzik çalamaması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ses geliyorsa bilgisayar açılmış görüntü de veriyor demek. Sadece görüntüyü monitöre aktaramıyorsun.

Spotify'dan müzik çalmandan bahsediyorum hiç görüntü verecek bir şeyin olmazsa bilgisayar direkt açılmaz.

Demek ki ekran kartı çalışıyor. Monitörün test edilmesi lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı