ASRock B450M- HDV bilgisayar açılmıyor

Xrowls

Centipat
Arkadaşlar yeni PC aldım kargodan alalı 30 dk kadar oldu tüm bileşenler takılı ama ekran gelmiyor anakart ASRock B450M- HDV.

RAM'lari sök tak yaptım, BIOS pilini çıkartıp tekrar taktım düzelmedi.

Sorun nerede olabilir, şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışıyor ancak ekran gelmiyor.

Ekran kartına takılı durumda.

Tüm sistem takılı geldi yalnızca ekran kartını ben taktım ekran kartı çalışır durumda(fanları dönüyor)

Ustam anakartım ASRock B450M-HDV, ekran kartım NVIDIA RTX 2060, işlemcim AMD Ryzen 5 3600, RAM'lar 2X XPG Gammix D30, bir de 480 GB Adata SSD mevcut.

Reis sistem uyumlu VGA'yı HDMI'ya dönüştürüyorum fakat direkt HDMI giriş HDMI çıkış olacak şekilde tvye bağladım gene gelmiyor.

Yeni model ekran kartları eski model ekranlara ( monitör ve televizyon )ekranlarında dönüştürücüler cok sorun olabiliyor
Sorun neredeyse kesin ekran kartında ekran PSU ekran kartına yeterli mi bir bak ekran kartı PSU kablolara bak.

cpu modelini yazar mısınız lütfen?
ryzen 2600, ryzen 3600 x vs gibi..
Arkadaşlar yeni PC aldım kargodan alalı 30 dk kadar oldu tüm bileşenler takılı ama ekran gelmiyor anakart ASRock B450M- HDV.

RAM'lari sök tak yaptım, BIOS pilini çıkartıp tekrar taktım düzelmedi.

Sorun nerede olabilir, şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler.

Selam;
BİOS'u 3.70'e yükseltmen lazım. Denedin mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı