ASRock B450M PRO 4 vs MSI Tomahawk Max

Bütçe dostu oluyor o zaman hepsi de aynı performansı verir galiba.
Prime X570-P alırsan kafanız rahat olur diye düşünüyorum çünkü Pro4 aldığınız zaman bir keşke diyebilirsiniz.
Neden ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minnacık bir hatayı düzelteyim Tomahawk'ta da Nippon Chemi-Con Gold serisi var, her ikisi de Japon üretici ama NCC'nin daha ağır bastığını söyleyebilirim ELNA'ya kıyasla stabil buluyorum. İkisinin de filtreleme bakımından geri kalır yönleri yok ev kullanımı içerisinde fark edilmez bile.
B450 Tomahawk çok şişirilen bir model keşke fiyatı da ona orantılı olsa klasik MSI.

Bilmem hani almışken bunu alsaydım tarzı.

Şimdi Tomahawk var kargoya veriyorum sabah iadesi için. Şimdi böyle söyleyince ne yapacağımı şaşırdım Asrock ile ASUS arasında 2 kat fiyat farkı var. bu farka değer mi? Sonuçta AMD 3600 ve MSI 5600XT Gaming kullanıyorum. O farka kule tipi soğutucu alıp OC yapsam daha mı iyi olur bilemedim. VRM konusunda hangisi iyi bilemedim. ARGB'si de olsun istiyorum.

MSI bunu belirtmemiş ilginç MSI B450 Gaming Plus Max anakartından geçen birinin yorumuna göre dedim zaten belki o kadar fark yoktur ama 750 TL fiyatına sahip anakartlara göre artı bir özellik olduğunu değiştirmez bence.

Tomahawk Max evet abartılan bir anakart aynı şekilde düşünüyorum VRM koymuş ama ne ARGB girişi koymuş ne çift M.2.

Açıkçası olan anakartı iade etmek pek mantıklı değil gibi.

Taksitle almıştım ya iade edip ASRock alırım ya da deepcool converter X570'in VRM'si bu ikisi kadar iyi değilmiş ve bilemedim işin açıkcası kasa Aerocool Airhawk de ARGB olmadığı için iade etmeyi düşünüyorum. ASRock alınca pişman olur muyum? Ekran kartım MSI RX 5600 XT kablolama yaparken ekran kartına takılır mı? OC yaptığımda sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…