Nicksizsahis
Hectopat
O dönüştürücü zaten 300 TL civarı, Tomahawk Max 1100 TL civarı oldu 1400 o kadar para verdikten sonra X570 alınır.
Orası da öyle
Son düzenleyen: Moderatör:
O dönüştürücü zaten 300 TL civarı, Tomahawk Max 1100 TL civarı oldu 1400 o kadar para verdikten sonra X570 alınır.
Neden ki?Prime X570-P alırsan kafanız rahat olur diye düşünüyorum çünkü Pro4 aldığınız zaman bir keşke diyebilirsiniz.
Minnacık bir hatayı düzelteyim Tomahawk'ta da Nippon Chemi-Con Gold serisi var, her ikisi de Japon üretici ama NCC'nin daha ağır bastığını söyleyebilirim ELNA'ya kıyasla stabil buluyorum. İkisinin de filtreleme bakımından geri kalır yönleri yok ev kullanımı içerisinde fark edilmez bile.ELNA kapasitör
Bilmem hani almışken bunu alsaydım tarzı.
MSI bunu belirtmemiş ilginç MSI B450 Gaming Plus Max anakartından geçen birinin yorumuna göre dedim zaten belki o kadar fark yoktur ama 750 TL fiyatına sahip anakartlara göre artı bir özellik olduğunu değiştirmez bence.Minnacık bir hatayı düzelteyim Tomahawk'ta da Nippon Chemi-Con Gold serisi var, her ikisi de Japon üretici ama NCC'nin daha ağır bastığını söyleyebilirim ELNA'ya kıyasla stabil buluyorum. İkisinin de filtreleme bakımından geri kalır yönleri yok ev kullanımı içerisinde fark edilmez bile.
B450 Tomahawk çok şişirilen bir model keşke fiyatı da ona orantılı olsa klasik MSI.
Neden olduğunu anladım bile benzer bir şey yaşadım@Sylveon ifade yasağından mesajını beğenemiyorum, beğendim say.![]()
MSI bunu belirtmemiş ilginç MSI B450 GAMING Plus Max anakartından geçen birinin yorumuna göre dedim zaten belki o kadar fark yoktur ama 750 TL fiyatına sahip anakartlara göre artı bir özellik olduğunu değiştirmez bence.
Tomahawk Max evet abartılan bir anakart aynı şekilde düşünüyorum VRM koymuş ama ne ARGB girişi koymuş ne çift M.2.
Açıkçası olan anakartı iade etmek pek mantıklı değil gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.