ASRock B450M PRO 4 vs MSI Tomahawk Max

Arada neredeyse 300 TL fiyat farkı var sanki aynı fiyata satılıyormuş gibi anlatılmış. Bir de Pro4 üzerinde herhangi bir LED yok 🤣

Dikkatlice bakarsan ben zaten kendi yazdigim mesajda Pro4 ibaresi kullanmadim ASRock diye bahsettim. Ayrica 2000TL'lik sistem kullanan biri olursan eger arada ki 250-300TL fazla gelebilir ama guncel sistem kuran biri icin 250-300TL anakarta ekstra odeyip cok daha iyi bir sogutma performansi yakalamak pek goze batacak bir durum degil. Ayrica arkadas bu 2 anakart modeli icin konu actigindan dolayi MSI Tomahawk diye oneride bulundum kardesim. Arkadasa ASUS TUF B450M PRO GAMING'de onerebilirdim ve fiyat olarak sadece 120-150 TL oynardi ayrica yine ASRock'tan daha kaliteli bir anakart elde etmis olurdu. Biraz konu basligina ve yazilanlara dikkat edip o sekilde yorum yapmak daha saglikli olur, iyi gunler. :)

@EmreSunar ben konunun başından beri yazıyorum ve elinde olan anakartı iade etmemesini söyledim ama.

Birde B450 anakart alıyoruz Tomahawk ile yapılan az çok Pro4 ile yapılır zaten fazla abartmaya gerek yok.

TUF Pro Gaming 1000 TL civarı nereye 150-200 TL fiyat farkı var?

Birde kalitele kalitele diyoruz ama MSI ne çift M.2 koymuş ne ARGB girişi sadece VRM koymuş bırakmış.

Konunun başında dediğim gibi:
MSI B450 tarafında VRM bakımından alabileceğiniz bir anakart.

B450M Pro4 ise fiyatını en çok hak eden B450 anakart.

@EmreSunar ben konunun başından beri yazıyorum ve elinde olan anakartı iade etmemesini söyledim ama.

Bir de B450 anakart alıyoruz Tomahawk ile yapılan az çok Pro4 ile yapılır zaten fazla abartmaya gerek yok.

TUF Pro Gaming 1000 TL civarı nereye 150-200 TL fiyat farkı var?

Bir de kalitele kalitele diyoruz ama MSI ne çift M.2 koymuş ne ARGB girişi sadece VRM koymuş bırakmış.

Konunun başında dediğim gibi:

@Sylveon Birazdan bende ikna olup B450 PRO4 alacağım :D :D ASUS TUF B450 PRO icin ne dusunuyorsun yani MSI VE ASRock ile karsilastirirsan + ve -leri nedir?

@EmreSunar konu içerisinde düzgün bir yorum yapmamışsınız tek yaptığınız ışıklı olmayan karta ışıklı demek 🤣

Sizin duzgun yorumunuz cok detayli haklisiniz... :) Ayrica RGB dememe gerek oldugunu dusunmuyorum sonucta turkcede karsiligi isik renkli veya renksiz. Ayrica isterseniz anakartin ses pinlerinden sogutucu bloklarina, koprulerden portlara, PCI girislerine kadar konusabiliriz, benim acimdan bir sorun olmaz ama kalkip burada anakart yapimi ile ilgilenen bir arkadas yok ise bu kadar derinlere inmeye gerek yoktur herhalde. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı