Nicksizsahis
Hectopat
Aerocool cylon 4 nasıl sizceNe yazik ki o konuda pek bilgim yok. Ben sahsen islemcimin yaninda gelen sogutucu fani kullaniyorum.
Aerocool cylon 4 nasıl sizceNe yazik ki o konuda pek bilgim yok. Ben sahsen islemcimin yaninda gelen sogutucu fani kullaniyorum.
Aerocool cylon 4 nasıl sizce
Arada neredeyse 300 TL fiyat farkı var sanki aynı fiyata satılıyormuş gibi anlatılmış. Bir de Pro4 üzerinde herhangi bir LED yok![]()
MSI B450 tarafında VRM bakımından alabileceğiniz bir anakart.
B450M Pro4 ise fiyatını en çok hak eden B450 anakart.
@EmreSunar ben konunun başından beri yazıyorum ve elinde olan anakartı iade etmemesini söyledim ama.
Bir de B450 anakart alıyoruz Tomahawk ile yapılan az çok Pro4 ile yapılır zaten fazla abartmaya gerek yok.
TUF Pro Gaming 1000 TL civarı nereye 150-200 TL fiyat farkı var?
Bir de kalitele kalitele diyoruz ama MSI ne çift M.2 koymuş ne ARGB girişi sadece VRM koymuş bırakmış.
Konunun başında dediğim gibi:
@EmreSunar konu içerisinde düzgün bir yorum yapmamışsınız tek yaptığınız ışıklı olmayan karta ışıklı demek![]()
Asus u garanti yönünden sevmiyorum hiç araştırması oebepten ama aynı paraya daha iyisi ise onada yönelenilirimBen bu kadar pc den anlamam bide tuf modeli söylediniz ne farkı var ki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.